PočetnaAktuelnoLjekari se borili za njegov život: Kako nakon nesreće izgleda sin poznate pjevačice

Ljekari se borili za njegov život: Kako nakon nesreće izgleda sin poznate pjevačice

Pjevačica Nada Topčagić, godinama je u braku sa suprugom Zlatkom, sa kojim ima sina Miroslava Đorđevića.

Nada Topčagić preživjela je pravu dramu kada je njen sin jedinac kojeg ona zove Mikica bio teško povrijeđen na skijanju.

On je teško povrijedio desnu nogu, a ljekari su ga čak dva puta vraćali u život. Naime, 20 minuta nakon nesreće ležao je povrijeđen na snegu, a tek onda je stigla služba spasavanja. Za to vrijeme je izgubio mnogo krvi, pa su ljekari, kada je primljen u bolnicu morali da se bore za njegov život, piše Blic.

– Dok Zlatko i ja nismo došli do njega, nismo vjerovali da je uopšte živ! Htjeli smo da ga prebacimo za Beograd, a pošto on nije bio sposoban da se vozi kolima ili sanitetom, pokušali smo da nađemo helikopter. U tome su nam najviše pomogle Marija Šerifović i njena majka Verica – otkrila je svojevremeno Nada prisjećajući se dana kada je sin čak dva puta bio u stanju kliničke smrti.

Nadin sin Mikica brižan je suprug i ponosni otac dvoje djece. Topčagićeva je prvi put postala baka 2011. godine kada je na svijet došla unuka Marija, a prošle godine Mikica i njegova supruga dobili su i sina.

Pratite nas:
Bajkovita ljubavna p
To će biti promocij