PočetnaAktuelnoLjekari su joj rekli da će umrijeti: Tina Ivanović je prošla kroz pakao, operisala je tumor na dojci, spas traži u crkvi

Ljekari su joj rekli da će umrijeti: Tina Ivanović je prošla kroz pakao, operisala je tumor na dojci, spas traži u crkvi

Tina Ivanović je prošla kroz pravi pakao kada joj je otkriven tumor na dojci, a sad je sa suprugom Zvezdanom u Grčkoj na odmoru, gdje se oporavlja!

Tina je na Instagram storiju objavila videa iz noćne šetnje,  a kada je vidjela da je kapela otvorena, svratila je i zapalila sveće.

Podsjetimo, pjevačica je na rutinskoj ljekarskoj kontroli saznala da ima tumor na dojci i da su joj šanse da preživi male!

Tina je u šoku dočekala izvještaj ljekara, koji je dijagnostikovao da se opaka bolest velikom brzinom širi kroz organizam. Doktori su joj između redova rekli da postoji opasnost po njen život.

– U oktobru 2014. godine sam se samopregledala i napipala tri limfne žleijzde ispod grudi i pazuha. Ljekari su najprije pomislili da imam rak limfnih žlijezda, što je za mene bilo kao šamar. Onda su otkrili da je u pitanju promena na dojci i uputili me na dalje preglede – ovako je svoju životnu priču za Story počela Tina.

– Najgore je bilo kad je doktor rekao: „Samo da nije otišlo na kosti.“ Gledala sam ga bijelo, hladan znoj me je oblio. Odmah su sazvali konzilijum i uputili me na detaljne preglede – ultrazvuk, magnetnu rezonancu, skener. Rekli su mi da su prognoze jako loše – priča pjevačica i kaže da joj se tada svijet srušio.

Najveća podrška bio joj je upravo Zvezdan, a dobre vijesti su dočekali zajedno.

– Poslije prve operacije i biopsije, ispostavilo se da oboljenje nije maligno. Bilo mi je lakše, rodila se nada. U početnoj je fazi i nije se raširilo, a na vrijeme je otkriveno. Plakali smo od sreće na dobre vijesti. Zvezdan mi je opisao trenutak kad je doktor izašao iz operacione sale i pokazao mu podignute palčeve – govori Tina i savjetuje ženama da redovno idu kod doktora.

Pratite nas:
Saša Lošić otkrio
Šokantna ispovijest