PočetnaAktuelnoLucija Lugomer, najpoznatiji plus size model: Romantične zaruke u Dubrovniku

Lucija Lugomer, najpoznatiji plus size model: Romantične zaruke u Dubrovniku

Ona je najpoznatiji plus size model u Regionu, a javnost je već odavno osvojila svojom iskrenošću i šarmom. Naša susjeda iz Hrvatske uzor je mnogim pretilim osobama, kao i onim koji imaju manjak samopouzdanja. Sudeći prema posljednjim dešavanjima iz njenog života, Lucija će i dalje mnogima biti inspiracija

  • Rekla sam ‘DA’! Sretna sam sto s velikim ponosom mogu reći da mi se jučer kasno navečer desilo ono što je tiha želja svake djevojke. Sretna sam što mogu reći da ću svoju budućnost provesti s najdivnijim čovjekom koji je moje srce uzeo već davno prije – napisala je Lucija na društvenim mrežama.
  • Ljubav s Danijelom Grlićem, vlasnikom franšize Sushi by A’s za Hrvatsku, započela je 2015.godine

Prvi hrvatski plus size model ne krije sreću zbog zaruka, no poseban trenutak zbog kojega su još dodatno navrle suze bio je onaj kada se sjetila majke koja već 13 godina nije s njom. Naime, Lucijina majka izgubila je bitku s karcinom dojke, ali svakoga trenutka živi u njenom sjećanju. “Mama, znam da me gledaš i da plačeš od sreće skupa sa mnom”, napisala je. Golema podrška u životu joj je otac Željko za kojega često kaže da je njen heroj.

Lucija je najpoznatiji plus size model u Regionu

Ljubav s Danijelom Grlićem, vlasnikom franšize Sushi by A’s za Hrvatsku, započela je 2015.godine, a spojila ih je ljubav prema hrani. Upoznali su se putem interneta kada je on tražio zaposlenike. Ubrzo su počeli živjeti zajedno i shvatili da su srodne duše. Sada, nakon romantičnih zaruka u Dubrovniku im samo preostaje odabrati datum vjenčanja.

Pratite nas:
Lepa Brena pjevala s
Saša Lošić Loša: