PočetnaAktuelnoLuna ugradila silikone na kompenzaciju

Luna ugradila silikone na kompenzaciju

Luna Đogani nije finansirala silikonske implantate koje je nedavno ugradila u grudi, već je sa jednom privatnom klinikom dogovorila da ih, nakon intervencije, reklamira.

Đogani je morala da se slika odmah pošto je intervencija bila urađena, a fotke i snimke je objavila na svom Instagram profilu, koji broji preko 430.000 pratilaca. Novopečena pjevačica ovu ponudu dobila je odmah po izlasku iz rijalitija, gdje je često kukala zbog svojih malih grudi i govorila o želji da ih poveća.

Luna je već neko vrijeme planirala da ugradi silikone jer je bila nezadovoljna svojim poprsjem. Kako sada počinje pjevačku karijeru, željela je da bude tip-top sređena. Svjesna je da sa većim i podignutim grudima svaka haljina bolje stoji, da će to i na fotografijama i u spotovima izgledati ljepše, ali i da će moći da izabere bikini kakav god poželi. Obradovala se kada je dobila ponudu sa privatne klinike, iako je mogla i sama da finansira operaciju – kaže izvor i dodaje da je Đoganijeva ponudu kompenzacije prihvatila ne samo zbog uštede novca već prvenstveno zbog svojih fanova.

Ona je veoma privržena svojim fanovima i sve dijeli s njima, a dugo je i najavljivala da će, kada bude došao dan da ugradi silikone, prvo obavijestiti njih. Kako su je podržavali u većini njenih želja, Luna je smatrala da je ovo idealan način da im se oduži i da pokaže da ta intervencija nije strašna, mada jeste bolna. Naravno, na ovaj način ona je uspjela da uštedi pare jer bi za operaciju dala oko tri hiljade eura – kaže izvor.

Podijeli

Pratite nas:
Nataša Bekvalac uda
Teške optužbe spre
})(jQuery)