PočetnaAktuelnoMaca je samohrani otac: Očitao lekciju Severini i Popoviću

Maca je samohrani otac: Očitao lekciju Severini i Popoviću

Dragan Marinković Maca gostujući u emisiji “Premijera vikend specijal” dotakao se slučaja Severine Koji, pa kao samohrani otac istakao da smatra da je “dijete tu najgore prošlo”, jer prolazi kroz traume.

Podsjetimo, pjevačica je sredinom prošle sedmice izgubila starateljstvo nad sinom Aleksandrom, koji će od sada žijveti sa ocem Milanom Popovićem.

-Malo prije ste vas dvoje imali temu, između Severine i Milana. Ja ljude ne poznajem, ali najgore je tu prošlo dijete. Treba ulaziti u vezu ili u brak sa civilizovanim ljudima, ide ide, ne ide pa-pa, nema potrebe ni za sudovima, ni socijalni radnici. Neću dublje da ulazim u tu temu jer sam ja samohrani otac, pa imam neke svoje druge razloge za i protiv. Najbitnije je da sa partnerom, ako već imaš plod ljubavi, to dijete, ako se taj odnos već završio, da porazgovarate kao dvoje odraslih, civilizovanih ljudi i dogovorite se bez tih ustanova. Dijete prolazi kroz traume, ovo što se događa nije dobro. Djeca današnja sazrevaju brzo, saznaju sve preko društvenih mreža, saznaju za sva ta pisma, za sve – izjavio je Maca.

Pratite nas:
Milan Popović želi
Breni se štikla zab