PočetnaAktuelnoMaid Hećimović u potpunosti promijenio imidž, razlog će vas oduševiti

Maid Hećimović u potpunosti promijenio imidž, razlog će vas oduševiti

Poznati pjevač Maid Hećimović oduševio je pratitelje na Instagramu, a nakon što je objavio fotografiju na kojoj se vidi da je ošišao svoju dugu kosu.

U opisu ispod fotografije otkrio je i zbog čega je to uradio.

– Srce za djecu. Moja kosa, tvoja kosa! S velikim zadovoljstvom sam donirao svoju kosu djeci kojoj je ona potrebna puno više nego meni. Sretan sam ako na bilo koji način mogu pomoći onima kojima će ovaj moj gest, barem na psihičkoj bazi, pomoći na putu ka bržem ozdravljenju. Divan je osjećaj pomagati nekome, a djeci pogotovo – napisao je, između ostalog, Maid ispod fotografije.

View this post on Instagram

Srce za djecu! Moja kosa, tvoja kosa! Sa velikim zadovoljstvom sam donirao svoju kosu djeci kojoj je ona potrebna puno vise nego meni! Sretan sam ako na bilo koji nacin mogu pomoci onima kojima će ovaj moj gest barem na psihičkoj bazi pomoci na putu ka sto bržem ozdravljenju! Još jednom želim da zahvalim i u moje ime divnoj @amradzeko sto se toliko daje u ovaj projekat! Takvih ljudi nam treba sto vise! Divan je osjecaj pomagati nekome a djeci pogotovo! ❤️ @srcezadjecu PS: Veliko hvala i frizeru @jationmivioni na divnoj frizuri i sto je sve ovo zbog humanitarnoj karaktera odradio za Dž! #srcezadjecu #mojakosatvojakosa #vasemalojenekomepuno #newimage #love #ljubavseljubavljuvraca

A post shared by maid hecimovic (@maidhecimovic) on

Pratite nas:
Halid Muslimović na
Ponovo na okupu: Prv