PočetnaAktuelnoMaja Berović ignoriše zlurade komentare: Pjevačica progovorila o koleginicama, nasilju nad ženama, ali i s kim bi snimila duet

Maja Berović ignoriše zlurade komentare: Pjevačica progovorila o koleginicama, nasilju nad ženama, ali i s kim bi snimila duet

Maja Berović gdje god se pojavi napravi sjajnu atmosferu, a sada je pričala o poslu, privatnom životu, ali i zluradim komentarima.

Pjevačica niže hitove, a otkrila je s kim bi snimila duet.

-To bi bila super stvar. Mogao bi dobar duet da bude, ali pjesma mora da bude dobra, sa Cecom bi to bio haos – rekla je Berovićeva, koja je dodala da ne voli da se eksponira ako nema ništa da kaže:

-Ja se od samog početka ne pojavljujem u medijima, osim ako nemam nešto da kažem, kada se o meni nametne tema, pa imam potrebu da se iskažem. Uglavnom sa fanovima komuniciram preko društvenih mreža, a meni to najviše i prija.

Nedavno je Maja imala neprijatnu situaciju sa koleginicom, kada je Ceci ostavila kometar ispod fotografije, pa je objasnila šta radi u takvim trenucima.

-Mislim da su fanovi ti koji mi šalju veliku podršku. Tada su svi bili pozitivni, nisu navikli od mene da ratujem. Oni slušaju muziku i mene, nisam osoba koja privatno voli da se svađa, a ni javno – kaže Maja, koja je javno podržala Natašu Bekvalac kada je pretrpjela porodično nasilje:

-Ja kao žensko ne mogu da stanem na stranu nasilnika. Jako me iritira i kada se vrši nasilje nad starijima, a kamoli nad ženom koja se tek porodila – rekla je Maja u “Premijeri Vikend Specijal”.

Pratite nas:
Opljačkana ispred c
Milica Todorović im