PočetnaAktuelnoMaja Berović za sina pukla 70.000 eura! Šjevačica angažovala dvije dadilje, ličnog asistenta, a tu nije kraj

Maja Berović za sina pukla 70.000 eura! Šjevačica angažovala dvije dadilje, ličnog asistenta, a tu nije kraj

Pjevačica Maja Berović se porodila u Gracu, u luksuznom apartmanu za koji se špekuliše da je platila čak 70.000 eura.

Kako su mediji pisali, Maja je u porodilištu imala posebnu negu, frizera, šminkera, sobu za meditaciju i najstručnije ginekologe, a za svog sina od rođenja ističe da će biti svjetski čovjek, da će se školovati u prestižnim školama širom Austrije.

-Maja i Alen su jedva čekali da stigne prinova, nakon skoro 17 godina ljubavi, a kako žele da im dijete prvo nauči jezik, odlučili su da naredni period provedu u Srbiji. Za renoviranje Lavove sobe dali su čak 70 hiljada eura, a pored skupocijenog kreveca sa baldahinima i mesingom, oslikavanja zidova, posebnih prečišćivača vazduha, bebi opreme marke Louis Vuitton, dječak će imati i unikatna kolica, kakva posjeduje i kćerka svketski poznate rijaliti zvijezde Kylie Jenner. Maja će angažovati i dvije dadilje, pomoć u kući, ali i ličnog asistenta, s obzirom na to da je Alen često na poslovnom putu, nije lako imati privatan međunarodni biznis – govori izvor blizak pjevačici i dodaje:

-Već nakon mjesec dana muzička zvijezda planira da se vrati medijskom nebu, kako je publika ne bi zaboravila, jer od šminkerskog brenda koji je lansirala prije dvije godine nije profitirala kako je očekivala. Majina majka je bila veoma razočarana činjenicom da ona neće biti svakodnevno sa unukom, već dadilje, jer kao žena starog kova nikome ne vjeruje, kako zbog krađa, tako i zanemarivanja djeteta – ističe izvor blizak pjevačici.

Pratite nas:
Preminula je greško
Pjevam, a srce mi kr