PočetnaAktuelnoMajci Jelene Karleuše se dan pred smrt zdravstveno stanje pogoršalo: Pjevačica o tome ništa nije znala, a evo i zašto

Majci Jelene Karleuše se dan pred smrt zdravstveno stanje pogoršalo: Pjevačica o tome ništa nije znala, a evo i zašto

Divna Karleuša preminula je u svom stanu u nedjelju, 3. marta, nakon duge borbe sa opakom bolešću. Dan ranije, poznatoj radijskoj voditeljici stanje se znatno pogoršalo i Hitna pomoć morala je reagirati. Kako se navodi, njena kćerka Jelena o tome nije bila obaviještena.

– Divni je pozlilo u subotu i već tada se javio strah od najgoreg. Hitna pomoć je došla i brzo reagirala, te su uspjeli da smire situaciju, a Jeleni nisu željeli ništa javljati jer je te večeri imala zakazan nastup u Austriji. Međutim, već sutradan oko podneva hitna pomoć nije mogla nikako da joj pomogne, već su samo mogli konstatirati smrt. Strašno je ovo što se desilo – izjavio je izvor blizak porodici.

Divna Karleuša sahranjena je danas, 6. marta, na Novom bežanijskom groblju. Jelena, koja je bila i te kako vezana za majku, preplakala je čitav dan i jedva se držala na nogama. Ljubila je i grlila kovčeg, dozivala je i jedva uspijevala udahnuti vazduh. Najbliži su bili uz nju, da joj pomognu i budu joj podrška tokom ovog teškog perioda.

Otkako je saznala tužnu vijest, JK se u javnosti pojavila tek na komemorativnom skupu u Kamenoj sali Radio Beograda, ošišana na kratko i sa crnim velom preko lica.

Pratite nas:
Ljudi velikog srca n
Volim te mama: Jelen