PočetnaShowbizMajka iz serije ‘Žena’ podijelila sliku iz prošlosti: Evo kako je Bennu Yıldırımlar izgledala prije 28 godina

Majka iz serije ‘Žena’ podijelila sliku iz prošlosti: Evo kako je Bennu Yıldırımlar izgledala prije 28 godina

Jedna od najcjenjenijih glumica u Turskoj, a i šire, Bennu Yıldırımlar, našoj publici najpoznatija po ulozi Hatidže iz serije „Žena“ koja se emitira u programu Hayat TV-a, Fikret Tekin iz serije „Kad lišće pada“, na Instagramu je podijelila fotografiju iz 1991. godine i otkrila kako je izgledala kao dvadesetgodišnjakinja.

Ako je suditi po komentarima i komplimentima koje su joj dali, njeni obožavatelji su oduševljeni njenim izgledom.

https://www.instagram.com/p/B41eK_3FXmS/?utm_source=ig_embed

Iako će za nekoliko dana proslaviti pedeseti rođendan, glumica je upravo ovom fotografijom pokazala da su godine samo broj.

Podjsećamo, Bennu je prošle godine boravila u Sarajevu i u ekskluzivnom razgovoru za „Azru“ otkrila nepoznate detalje o liku koji joj je donio slavu, o porodici, te životu u Turskoj, o tome koliko ima sličnosti između nje i Fikret, dugogodišnjem skladnom braku, te odgoju 18-godišnje kćerke, koja će, sve su prilike, krenuti stopama svoje slavne majke, ali i oca, također glumca.

https://www.instagram.com/p/B0Az4rdlwi2/?utm_source=ig_embed

–Ovo nije prvi put da sam u Sarajevu. Učestvovala sam na Festivalu prije deset godina. Mirsad Purivatra je za mene vrlo važna osoba. Godine 2008. na Filmskom Festivalu u Istanbulu sam bila članica žirija, da bih naredne godine dobila poziv da dođem u Bosnu i Hercegovinu. Ove godine sam došla zbog filma u kojem i sama glumim, „Ahlat Ağacı“, koji se našao na repertoaru Sarajevo Film Festivala. Oduševljena sam festivalom, ima veličanstvenih i  impresivnih aspekata. Daje jednu lijepu boju gradu, a i zemlji. Sama činjenica da je nastao nakon rata i traje toliko godina govori o njegovom kvalitetu. Došla sam s mojim prijateljima iz Turske, obilazili smo grad i vidjeli sve ljepote koje on sam pruža. Možete biti sigurni da ću ga ponovno posjetiti u budućnosti – ovako je govorila glumica o Sarajevu, prije godinu.

Pratite nas:
Slobi Radanoviću Je
Javno priznala: Suza