PočetnaAktuelnoMajku Miralema Pjanića porede sa Hankom Paldum: Kažu da pjeva kao naša diva

Majku Miralema Pjanića porede sa Hankom Paldum: Kažu da pjeva kao naša diva

Nakon što je imala izuzetno uspješne nastupe u Luksemburgu i Njemačkoj,  bh. muzička diva Hanka Paldum nakratko se vratila u Sarajevo, da bi opet, ovaj put sa kćerkom Minelom i unučadima, krenula put Njemačke i grada Bona.

Tu će Hanka porodično ostati nekoliko dana, a onda kreće za Štutgart gdje će imati nastup na Posavskoj večeri. Za to druženje već su sve karte rasprodate.

Hanka je na nastupu u Luksemburgu imala priliku da se druži i sa Fatimom Pjanić, majom Miralema Pjanića. Fatima kaže da Hanku naprosto obožava. Kažu, da kada Pjanićeva majka zapjeva i glasom podsjeća na Hanku, pa je u užem krugu prijatelja tako i zovu.

-Ma, Fatima je jednostavno opčinjena sa mnom i zna sve moje pjesme. Čak je u bekstedžu počela da pjeva jednu moju pjesmu, a koju sam ja već odavno zaboravila. Ma zaista je bilo jedno lijepo i nezaboravno druženje u Luxemburgu – rekla nam je Paldum.

Hanka će nakon nastupa u Štutgartu na kratko doći i do Frankkfurta, a u blizini tog grada živi njena sestra Rasema sa porodicom, pa će tako naša poznata pjevačica iskoristiti vrijeme da se druži porodično i, kako reče, u krugu dragih ljudi gdje se uvijek lijepo osjeća i napuni pozitivnom energijom.

Pratite nas:
Nakon višestrukih p
Marija Šerifović b