PočetnaAktuelnoMalo više popila, pa ostala bez zuba: Milica Todorović pretjerala sa alkoholom, njen dečko nije mogao da vjeruje šta vidi

Malo više popila, pa ostala bez zuba: Milica Todorović pretjerala sa alkoholom, njen dečko nije mogao da vjeruje šta vidi

Milica Todorović pred kamerama je ispričala šta joj se dogodilo kada je jednom prilikom pretjerala sa alkoholom.

Pjevačica je u emisiji “Magazin IN” podijelila anegdotu koja je nastala prilikom jednom zajedničkog izlaska sa koleginicom Mijom Borisavljević.

Ona je tada bila u vezi sa Radetom Kovačevićem, bratom Saše Kovačevića, koji nije mogao da vjeruje šta vidi kada se Milica vratila kući.

– Imala sam mliječne zube gore, jednom kad sam jela, zagrizla hljeb i ostao mi zub u hljebu, onda mi zubar stavio onu žabicu, privremenu koja se lijepi. Ja to zalijepim za grad, jer dok ti prave, imaš te privremene proteze. Povratila sam i nisam osjetila da se taj ljepak razgradio od alkohola. Došla sam kući i Rade me pita “Gdje ti je zub? Šta si radila, gdje ti je zub?”. To se desilo, šta sad. Sad nema šta da ispadne, sve je pričvršćeno – ispričala je Milica, a svi u studiju su prasnuli u smijeh.

Pratite nas:
'Imali smo samo vanj
Iznenadni preokret: