PočetnaAktuelnoManekenka od 140 kila odgovorila kritičarima i skinula se u gaćice

Manekenka od 140 kila odgovorila kritičarima i skinula se u gaćice

Tess Holliday jedna je od glavnih tema ovih dana u britanskim medijima jer je sa 160 cm visine i 136 kilograma dobila priliku pozirati za naslovnicu Cosmopolitana. Poznati novinar Piers Morgan zgrožen je naslovnicom poznatog časopisa koji po njemu promovira pretilost, a manekenki se obratio javno.

– Ti patiš od morbidne pretilosti. To ne znači da sam ja kreten koji te posramljuje, kao što vojska tvojih fanova odmah viče. To je činjenica. Medicinska zajednica definirala je da je to osoba koja ima 45 kilograma viška ili joj je BMI 40 ili više. To si ti. Morbidna pretilost, kao što joj ime kaže, ozbiljno je zdravstveno pitanje. Oni kojima je dijagnosticirana imaju povećan rizik da će oboljeti od dijabetesa, visokog krvnog tlaka, žučnih kamenaca, osteoartritisa, bolesti srca i raka. Drugim riječima, može te ubiti – iznio je Morgan.

Tess se oglasila na svom Instagramu i cijeli dan objavljivala storyje s citatima o tome kako ima samopouzdanje i kako je ne dotiče mišljenje drugih ljudi. Tvrdi da nikad nije bila sretnija iako nikad nije bila deblja.

– Ljudi pitaju kako se nosim s ljudima koji napadaju moje tijelo i motive. Jednostavno – smijem se – kaže Tess. Ipak, sve je više onih koji se slažu s Morganom i tvrde da postoji velika razlika između žena s naglašenim oblinama i pretilih ljudi. Da bi cijeli svijet uvjerila u svoje samopouzdanje, Tess se fotkala u minijaturnom donjem rublju.

Pratite nas:
Bivša bubnjarica te
Izet Fazlinović se