PočetnaAktuelnoMarija Šerifović bijesna zbog vijesti o Darku Laziću: Prestanite da jedete g..na

Marija Šerifović bijesna zbog vijesti o Darku Laziću: Prestanite da jedete g..na

Darko Lazić je prerkjučer ujutru doživio tešku saobraćajnu nezgodu. U blizini kuće skrenuo je sa puta, njegov automobil se prevrnuo na krov i potpuno uništio.

Vatrogasci su pjevača jedva izvukli i sa teškim povredama odmah je prebačen u bolnicu na operaciju. Međutim, ljekari su poslije nekoliko sati pregovaranja shvatili da nije pametno da se operiše jer postoji mogućnost unutrašnjeg krvarenja, pa su ga uveli u vještačku komu. Nakon velike borbe ljekara, uspjeli su da stabilizuju stanje pjevača ali i dalje se vodi životna bitka.

Otkriveno je da je pjevač u trenutku saobraćajne nezgode imao 1,39 promila alkohola u krvi, što se tretira kao teško pijanstvo u kome vozač potpuno gubi koncentraciju i procjenjuje sopstvene sposobnosti.

Oko ovakvih ljekarskih nalaza digla se velika prašina u medijima, društvene mreže su se usijale od komentara, a sada se oglasila i njegova kolegica Marija Šerifović koja je bijesna zbog opaski pojedinaca koji na neprikladan način govore o Darku.

– Prestanite da jedete govna i ostavite čovjeka da na miru vodi svoju bitku.. O daa znamo da pije, o daa vidjeli ste i da konzumire narkotike i o daaa vozio je brzo i o daa nije imao dozvolu – i evo odgovara za to! Zadovoljni? Je*em li vam i sjeme i pleme kvarno, umuknite na trenutak! – napisala je Marija na Twiteru.

Pratite nas:
Majku Miralema Pjani
Da li biste je prepo