PočetnaAktuelnoMariju Šerifović na suze natjerao Edvija iz Jajca: Moja Maro, dok ti ljetuješ, ja kupim sijeno i slušam tvoju muziku

Mariju Šerifović na suze natjerao Edvija iz Jajca: Moja Maro, dok ti ljetuješ, ja kupim sijeno i slušam tvoju muziku

Godinu dana je Marija Šerifović radila bez pauze. Koncert za koncertom od prošlog do ovog ljeta. I konačno je izdvojila vrijeme za sebe pa je prije nekoliko dana otputovala na odmor.

 

Ali bez obzira što ljetuje, odmara od posla, nije zanemarila svoje fanove. Na društvenim mrežama je podijelila fotografiju sa odmora.

-Pa nije loše na ovom ljetovanju, nikako. Postavite mi u komentar sliku sa vašeg ljetovanja – napisala je Šerifović ispod fotografije na kojoj je vidimo u momentu dok je izronila iz bazena.

I uslijedili su brojni komentari, reakcije njenih fanova. Pozdravljali su je, ali i postavljali fotografije sa svojih odmora.

Ima ih koji uživaju kao i ona, ali puno više drugih kojima baš ljetovanje nije tako slasno kao pjevačici.

Edvija V. je jedan od brojnih koji se javio Mariji, njen veliki fan iz Jajca. I ne samo da je svojim komentarom nasmijao nju, već i brojne druge koji prate pjevačicu na Facebooku i Instagramu.

-Maro moja, ti si najbolji pjevač. Posebna si. Ima ih dosta koje slušam i volim, ali ti si jedno veliko čudo od žene. A ljetovanje mi je u dzepu. Telefon na kojem slušam tvoju muziku i kupim sijeno. Maro, mi seljaci moramo da živimo. Nismo raskošni, a umijemo da volimo. Veliki Maro pozdrav iz Jajca – napisao joj je Edvija.

Pratite nas:
Enes Begović vjeruj
Goga Sekulić zatrud