PočetnaAktuelnoMarina otvoreno o najvećoj borbi: Krećem se pomoću kolica, uzimam kiseonik ali ovog poroka ne mogu da se riješim

Marina otvoreno o najvećoj borbi: Krećem se pomoću kolica, uzimam kiseonik ali ovog poroka ne mogu da se riješim

Marina Tucaković uspjela je da pobedi rak dojke, a nakon iscrpljujućeg liječenja u Njemačkoj, jedna od najprominentnijih autorki tekstova kod nas trenutno je u fazi oporavka, koji lakše podnosi tako što se posvetila poslu.

– Sada nemam terapiju, samo idem na kontrole i svaki dan pijem jedan lijek. Trebalo bi i da ponovim tu imuno vakcinu u novembru, to je vakcina koja se daje u Njemačkoj. Na put nikako neću moći sama, pa će sa mnom ići suprug Futa ili sin Laća. Ma svaka njima čast što su izdržali sa mnom i što su stalno uz mene. Svima nam je bilo mnogo teško – ispričala je Marina, dodajući da su joj pored porodice najveća podrška dugogodišnj saradnici.

– Ja moram da vam priznam da se, iako mi je sada dosta bolje, i dalje krećem pomoću kolica i da uzimam kiseonik kad god se umorim. Moram zbog pluća. Kiseonik uzimaju i zdravi ljudi, doktor mi je rekao da ga uzmem kad god mi zatreba i da mi to neće škoditi- nastavila je svoju priču Tucakovićeva, da bi potom priznala da i dalje ne može da se rješi svog najvećeg poroka, prenosi Alo.rs.

– Potpuno sam promijenila životne navike, ali cigarete nisam mogla da izbacim. Čim mi bude malo bolje, ja se odmah hvatam za cigaretu. Nisam htjela one elektronske cigarete, jednostavno mi se ne sviđa miris. Nije to to, pa nemam ni želju da ih koristim – bez ustezanja je rekla Marina.

Pratite nas:
Dragana Mirković is