PočetnaAktuelnoMarina Tucaković je u ekstremno lošem stanju: Oglasio se zamjenik direktora bolnice

Marina Tucaković je u ekstremno lošem stanju: Oglasio se zamjenik direktora bolnice

Marina Tucaković u utorak je hospitalizovana u KBC Dragiše Mišović gdje joj je pružena puna ljekarska njega i nalazi se pod budnim okom ljekara.

Pored teške maligne bolesti sa kojom se bori već godinama, koronavirus je dodatno pogoršao njeno zdravstveno stanje.

Prema riječima profesora doktora Peđe Savića, zamjenika direktora KBC “Dragiša Mišović”, ona je i dalje u životnoj opasnosti.

-Negdje sam pročitao da je Marina skinuta sa respiratora, žena je u ekstremno teškom stanju prvenstveno zbog svoje maligne bolesti, a covid je samo dodatno pogoršao situaciju. Ženu u takvom stanju bi i grip odnio a posebno ovako nešto. Ona je i dalje respiratono nestabilna, sa metastazama na plućima i koronom… Na odjeljenju intenzivne negdje je, životno ugrožena. Intubirana je kada je primljena u bolnicu i priključena na respirator, sa maksimalnim protokom kiseonika. Iz ove kuće sigurno niko nije dao informaciju da je Marina van životne opasnosti jer to nije istina. Žena je u ekstremno lošem stanju, to nije zbog korone već zbog maligne bolesti. Kada sam je vidio… Žena ne liči na sebe, istopila se, nema 40 kilograma – rekao nam je za “Kurir” doktor Savić.

Pratite nas:
Dječak s gitarom s
Clint Eastwood u 91.