PočetnaAktuelnoMarina Tucaković konačno stala na noge! Oglasio se njen suprug Futa, a tom prilikom je otkrio ono što je zanimalo mnoge!

Marina Tucaković konačno stala na noge! Oglasio se njen suprug Futa, a tom prilikom je otkrio ono što je zanimalo mnoge!

Najpopularniji tekstopisac na ovim prostorima Marina Tucaković, nakon dugotrajne borbe sa kancerom i silnih hemoterapija, konačno je stala na noge.

Stanje joj je stabilno, i nakon više od godinu dana, može da izađe u grad i vidi se sa prijateljima.

-Marina je imala faze kad joj je bilo baš loše, jake mučnine, povraćanje, malaksalost, bukvalno nije mogla iz kreveta da ustane, ali ju je sve vrijeme držala čelična volja i želja za oporavkom i životom. Naravno, sve vrijeme je imala ogromnu i bezrezervnu podršku od supruga Fute i sina Laće, koji iako zvanično živi u Novom Sadu, baš puno vremena provodi s njom. Svi su fokusirani na nju, njeno liječenje i oporavak. Čak i u momentima kada joj je bilo bolje rijetko kad se negde kretala zbog korone jer joj je zdravstveno stanje baš bilo narušeno, pa bi joj ovaj virus haos napravio. Ko zna šta bi bilo. U proteklih sedmicu dana baš je živnula, išla je i na snimanje jedne emisije, viđa se sa prijateljima, uželjela se svega. Marina je pravi boem. Oduvijek je voljela život, druženje, provod, pa sada kada su mere malo popustile, i ova pandemija je stavljena koliko- toliko pod kontrolu, počela je da se kreće. Dobila je i inspiraciju da ponovo piše tekstove, samo, kako pjevači kažu sad im je problem što ne mogu dobre melodije da nađu, a tekstova će biti- isričao je Marinin poznanik za Svet, a prenose mediji.

Njen suprug Futa potvrdio je ove navode.

-Marina je otišla do grada nešto da završi. Bolje se osjeća. Telefon je zaboravila u stanu, pa se zato ja javljam. Ide sve na bolje, optimisti smo- rekao je.

Please follow and like us:
Pratite nas:
Za gaćice morala da
Lukas isprozivao tre