PočetnaAktuelnoMarina Tucaković našla sina mrtvog i ne želi, ni poslije 11 godina, da zna rezultate obdukcije

Marina Tucaković našla sina mrtvog i ne želi, ni poslije 11 godina, da zna rezultate obdukcije

Miloš Radulović bio je sin jednog od napoznatijih parova sa domaće javne scene, Marine Tucaković i Aleksandra-Fute Radulovića.

Prvog decembra prije 11 godina Miloš je pronađen mrtav u porodičnoj kući u centru Beograda, a sahranjen je tri dana kasnije na Novom groblju.

Marina Tucaković godinama je šutila o ovoj bolnoj temi, do prošle godine kada je istakla da je za nju to bio najteži događaj u životu. Miloševo beživotno tijelo pronašla je upravo Marina.

–Ušla sam u njegovu sobu i zatekla sam to što sam zatekla. Tada je Miloš imao 24 godine. Prvog decembra je to bilo. Uvijek sam imala strah da će nešto da mu se dogodi. Ode vam dijete na eksurziju pa se bojite kako će da stigne. Uvijek imate strah za osobe koje volite – rekla je svojevremeno Marina.

-Interesantno, ja tu noć… On je bio toliko veseo, toliko smo se smijali, nisam zaista mogla da imam loš predosjećaj. Koliko sam imala ranije iz strahova… I eto baš se dogodilo to čemu se tad sigurno nisam nadala. Nisam to očekivala. Taj dan je trebalo da idem u žiri u jednu emisiju. To je bio trenutak ludila i trezvenosti – dodala je tada Marina.

Miloš je prije 11 godina legao da spava, ali se više nikada nije probudio. Kada je njegovo tijelo Marina pronašla, on je bio modar, a hitna pomoć je mogla da ustanovi samo smrt.

–Miloš se jednostavno nije probudio. U podne je bio zdrav i prav, sve je bilo normalno. Ustao je da popije vode, i rekao mi da ga probudim poslije četiri kako bi stigao da ode kod frizera i spremi se uveče za diskoteku. Međutim, kada sam ušla u sobu da ga probudim, zatekla sam ga nepomičnog. Prsti su mu već bili modri. Ne znam šta se dogodilo… Ne znam da li ima nešto gore nego kada zateknete svoje dijete kako nepomično leži u krevetu – rekla je Marina.

U jednom od svojih razgovora sa novinarima, Marina je rekla i kako nikada nije željela da vidi rezultate sa obdukcije, jer joj to nije bitno.

–Nisam željela da vidim rezultate obdukcije. Šta mi to znači? Da li je to bilo srce, da li je nešto uzeo… Kakve to veze ima. To mi nije bitno. Ja sam sa tom djecom bila 24 sata. Imali su sve, vodila sam računa, ali eto, društvo ih je povuklo… Ako je neko bio uz tu djecu, posebno uz Miloša u tim situacijama, onda sam to bila ja. Ja sam se poslije njegove smrti nisam radila nekoliko mjeseci. Imala sam podršku, muzika mi je bila u krvi i ja sam to morala… – izjavila je Tucakovićeva.

Pratite nas:
Milica Todorović po
Politička diskusija