PočetnaAktuelnoMarina Tucaković ponovo radi za Daru: Evo šta je bila pozadina šest godina dugog sukoba i kad su riješile da zakopaju ratne sjekire

Marina Tucaković ponovo radi za Daru: Evo šta je bila pozadina šest godina dugog sukoba i kad su riješile da zakopaju ratne sjekire

Dara i Marina zakopale su ratne sjekire nakon šest godina i ponovo su u ljubavi kao nekakda. Tekstopisac najpoznatijih hitova optužila je folk pjevačicu da joj je ostala dužna oko 10.000 eura za devet phesama koje joj je uradila na albumu “Delete” iz 2013. godine.

Međutim, Dara ju je demantovala pravdajući se da joj je finansijski pomagala i poklanjala skupocijenu garderobu. Ali okolnosti su sada drugačije jer su obje riješile da zaborave ružnu prošlost i zajedno krenu u nove radne pobjede.

Marina je Bubamari napisala tekst za novu duetsku pjesmu, koju će ona uskoro snimiti sa Slobom Radanovićem, s kojim se navodno tajno viđala.

– Pored saradnje koje su imale, bile su veoma bliske. Prije šest godina niko ne bi pomislio da će njih dvije zaratiti, ali desilo se. Mnogo se špekulisalo o njihovoj svađi i nikome nije jasno zbog čega Dara nije htjela da joj plati pjesme, kad je već bila u mogućnosti. Odjednom su prestale da komuniciraju, a kad su mediji saznali za njihov sukob, nisu imale problem da jedna drugu izvrijeđaju. Godinama nisu imale nikakav kontakt – otkriva izvor i dodaje da je Bubamara kontaktirala Tucakovićevu kad je saznala za njenu bolest.

– Dara je ispala čovjek, javila joj se i ponudila pomoć, kao što bi svaka normalna osoba tako postupila. Bila je sigurna da je Marina neće ostaviti bez odgovora jer je dobro poznaje. Tako su ponovo počele da se čuju, pa je iznenada došlo i do toga da ponovo počnu da sarađuju, iako je Marina odlučila da posao smanji na minimum – kaže ovaj izvor.

– Nas dvije se nikada nismo svađale, sve je to malo prenapumpano. Ona mi je uradila fenomenalnu baladu i, svaki put kad je čujemo, obje plačemo. Zaista je jako emotivna i ne mogu da dočekam da je čujete. To je sve što mogu da kažem na ovu temu – rekla je pjevačica.

Pratite nas:
Severina za dlaku iz
Ceca stavila tačku