PočetnaAktuelnoMarina Tucaković stvorila je Džeja: Spasila mu život i otišla je u nedjelju, baš kao i on kojem je napisala tužne stihove

Marina Tucaković stvorila je Džeja: Spasila mu život i otišla je u nedjelju, baš kao i on kojem je napisala tužne stihove

Tekstopisac Marina Tucaković preminula je 19. septembra, nakon teške bolesti u 68. godini. Otišla je u nedjelju, baš kao i Džej Ramadanovski kojem je priuštila život i karijeru kakvu je imao.

-Jeste, spasila sam mu život. To je kod njega bio baš američki san – rekla je Marina jednom prilikom u emisiji “Šta sam tebi i ko sam sebi”.

Tada je opisala i njihov prvi susret.

-Ne, Futa i ja smo počeli ozbiljnije da se bavimo ovim poslom, radili smo tada za staru Jugoslaviju. I dolazi nam momak koji nam je prodavao odjeću i kaže:”Imam ja jednog dečka, kad odemo u kafanu kad uhvati da pjeva, svi popadaju. I tako, prođe neko vrijeme, redovno su nam govorili da znaju takve. Dođe nama Džej, energija kao da vas zapljusne, ja vidim jednog malog… On pjeva i zabavnjake, igra, talenat od Boga. Mi se oduševimo i počnemo da radimo za njega.

Poznata je i priča kako je Džej imao problem sa odjećom, budući da je bio niskog rasta.

-Da, zvala sam šanere da mu donesu odijelo sa dječijeg odjeljenja. Džej je u početku bio ozbiljan, a onda ga uhvatilo loše društvo u poznim godinama – navela je Marina tada.

I sam Džej u svojim intervjuima isticao je da je Marini dužan sve što ima.

Podsjetimo, da stvar bude sudbonosnija, popularnu pjesmu “Nedjelja”, koju je izvodio Džej, napisala je upravo Marina. Uz nju je legendarni pjevač i sahranjen.

Pratite nas:
Ana Bekuta utučena
Strpala sam je u Hit