PočetnaAktuelnoMaya Berović: Istina o mom odnosu sa Jalom Bratom i Bubom Corellijem

Maya Berović: Istina o mom odnosu sa Jalom Bratom i Bubom Corellijem

Maya Berović provest će najluđu noć radno, i to u Beogradu. Pjevačica će zabavljati posjetioce na platou ispred Doma Narodne skupštine, a nastupit će prije Lepe Brene, jedne od najvećih zvijezda na ovim prostorima.

Berović pripada novom muzičkom pravcu, a gdje god da se pojavi, privlači pažnju kako glasom, tako i stasom. Iako ima brojne prednovogodišnje nastupe, osvrnula se na godinu na izmaku, pjesme koje je nedavno objavila, ali i na saradnju s Amarom Hodžićem, alijas Bubom Corellijem, i Jalom Bratom, pravog imena Jasmin Fazlić.

-Pamtit ću ovu godinu po uspjehu, po tome što je protekla u dobroj energiji i raspoloženju, što su svi meni bitni ljudi živi i zdravi. To je najveći uspjeh. Što se tiče naredne godine, želim nam svima zdravlja i veselja pa će biti i svega drugog. Trudit ću se da i u novoj godini uzvratim svu ljubav i podršku koju dobivam od publike i da zadržim sve ljude koje volim i koji su mi bitni – govori nam Berović.

Prije skoro dva mjeseca, objavila je pjesme “Zmaj”, koja broji nešto manje od 12 miliona pregleda na YouTubeu, te “Uloga”.

-Zadovoljna sam kako je publika prihvatila nove pjesme, a ako se uzme u obzir rad i trud koji smo uložili na snimanju, bila bih lažno skromna kad bih rekla da nisam to očekivala – iskrena je Maya.

Iako se mjesecima govori o Mayinom narušenom odnosu sa sarajevskim dvojcem Jalom i Bubom, upravo su s njima i “Imperijom” rađene “Uloga” i “Zmaj”, u kojoj ima i stih: “Buba mi je kum, Jala mi je brat”, koji je privukao dosta pažnje i, ujedno, opovrgnuo da su u lošim odnosima.

Kvalitet pokazatelj

-Ako je vjerovati nekim pričama, ja s Jalom i Bubom često nisam u dobrim odnosima. Stvarnost je, međutim, potpuno drugačija. Nas troje odlično funkcioniramo, super se razumijemo. Nema mjesta za priče da smo u lošim odnosima ili da ne sarađujemo – kaže Berović.

Otkriva nam i da su druge pjesme sa predstojećeg albuma urađene.

-Još nisam odlučila kad ću izdati CD. U svakom slučaju, publika će o tome biti na vrijeme obaviještena. Razdoblje između pjesama je sasvim nebitno ako nemate dobru i kvalitetnu pjesmu. Kvalitet je jedini pokazatelj za to hoće li publika nešto prihvatiti ili ne – zaključuje Berović.

Uspjeh zahvaljujući izgledu nije održiv

Maya često dobiva komplimente za fizički izgled, za koji i sama smatra da je bitan u svakom poslu, ne samo u njenom.

-Svako voli da vidi lijepu i dotjeranu ženu, koja dobro izgleda, ali ako nemate kvalitet, uspjeh koji postignete zahvaljujući izgledu, brzo prođe i neodrživ je – smatra Berović.

Neka ostane tajna šta će se sve naći na novom albumu. Ne bih otkrivala mnogo. Više volim da iznenadim publiku.

Pratite nas:
Đani za pet minuta
Ronaldo u Dubaiju sa