PočetnaAktuelnoMenadžer i biznismen Edim Salčinović pozvao sve da finansijski pomognu porodici Mirsada Kerića, preminulog muzičara Šabana Šaulića

Menadžer i biznismen Edim Salčinović pozvao sve da finansijski pomognu porodici Mirsada Kerića, preminulog muzičara Šabana Šaulića

Mirsada Mirsu Kerića, muzičara čije je srce prestalo kucati nakon što je zadobio teške povrede u saobraćajnoj nesreći u kojoj je život izbugio i Šaban Šaulić, mnogi će pamtiti kao velikog čovjeka, dobrog insana, vrsnog muzičara, jednog od najboljih… Reći će nam jedan njegov prijatelj kako nikada uz njegova dobra djela iz sjećanja neće izbledjeti osmijeh koji je uvijek krasio Mirsino lice pa i momentima kada nisu „cvjetale ruže“, kada nešto nije išlo po planu…

I pored grčevite borbe ljekara, Mirsino srce prestalo je kucati. U nesreći je zadobio povrede opasne po život pa su ljekari iako svjesni situacije dali sve od sebe da ga spase. Nažalost, nisu uspjeli.

-Ostaješ za uvijek u mom srcu tata kao Veliki pošten čovijek, otac, muzičar! Hvala ti za sve što si me naučio u životu i za svu ljubav koju si mir pružio. Nikad više neće biti takav čovjek kao ti! Ti si nezamenljiv! Počivaj u miru. Volimo te svi i nikad te nečemo zaboraviti – status je Mirsinog sina koji je mnoge potresao, a koje je on objavio na Facebooku.

Porodici Karić mnogi su izražavajući saučešće pisali kako su oni izgubili dobrog surpuga, oca… oni velikog prijatelja, uvijek nasmijanog čovjeka koji je uvijek bio spreman svakome pomoći.

Jedan od onih koji je putem društvenih mreža pozvao sve da pomognu Mirsadovoj porodici, njegovoj supruzi i djeci, je i menadžer i biznismen Edim Salčinović. Zajedno na taj korak odlučio se sa najpoznatijim menadžerom Hilmom Peljtom.

-Poštovani prijatelji Facebooka… eo dva dana posmatram komentare o Mirsadu Mirsi Keriću kako ga žalite, a ništa ne komentarišem. Sada  vas sve pozivam da svi učestvujemo i pomognemo familiji Kerić odnosno da svi učestvujemo donirajući koliko možemo finansijskih sredstava. Ko hoće da pomogne neka se javi meni ili menadžeru Hilmi Peljti – objavio je Salčinović.

Ovaj gest koji je za svakog respekta vjerujemo da će poštovati mnogi koji su poznavali Mirsu i njegovu porodicu, odnosno svi ljudi velikog srca koji su spremni pomoći ljudima u nevolji.

Pratite nas:
Tužna poruka sina m
Avion sa tijelom Ša