PočetnaAktuelnoMessijeva supruga Antonela pronašla je idealan dom u Parizu, dvorac vrijedan 41 milijun funti

Messijeva supruga Antonela pronašla je idealan dom u Parizu, dvorac vrijedan 41 milijun funti

Nakon što je potpisao ugovor s Paris Saint- Germainom te s obitelji preselio u Pariz, argentinski nogometaš Lionel Messi (34) prvih mjesec dana proveo je u luksuznom hotelu Le Royal Monceau, a njegova supruga Antonella Roccuzzo (33) cijelo je vrijeme tražila njihov novi, stalni dom u francuskoj prijestolnici.

Prema pisanju britanskih medija napokon su pronašli idealno imanje i kuću, odnosno dvorac. Vrijednost dvorca ‘Pink Palace’, smještenog izvan Versaillesa procjenjuje se na oko 41 milijun funti, a poznat je po tome da je u njemu boravio i tadašnji predsjednik Charles de Gaulle, a ukoliko stvarno usele u dvorac na raspolaganju će imati 30 spavaćih soba, unutarnji bazen, teretane, nekoliko soba za djecu, čuvano parkiralište, privatno kućno kino i ogroman vrt.

Ovo luksuzno zdanje trenutno prodaje poznata aukcijska kuća Sotheby’ s, a vlasnik dvorca odlučio je mjesečnu najamninu podići na 8500 funti nakon što je saznao da je za njegovu nekretninu zainteresiran upravo Messi, a fotografije možete pogledati OVDJE.

Podsjetimo, Antonela i Leo upoznali su se još u djetinjstvu, a iako je bio veoma sramežljiv, priznao joj je da je zaljubljen u nju te da je ona prava osoba za njega. Messi je ubrzo otišao u Barcelonu, dok je Antonela ostala u njihovu rodnom gradu Rosariju u Argentini. No ni kilometri udaljenosti nisu im presudili, pa se tako i Antonela preselila u Barcelonu, a 2012. godine rodio im se prvi sin Thiago. Par ima još dva sina, Matea i Cira, a 2017. godine vjenčali su se u rodnom gradu Rosariju.

Pratite nas:
Bruka i sramota! Biv
U Izmiru autobusi ob