PočetnaAktuelnoMetak na čelo ili nastavljaš dalje: Marina Tucaković doživjela je najveću tragediju i sebi je jedno obećala

Metak na čelo ili nastavljaš dalje: Marina Tucaković doživjela je najveću tragediju i sebi je jedno obećala

Marina Tucaković trudi se da očuva vedar duh uprkos brojnim borbama tokom života.

Ona trenutno boluje od kancera, a kako je sama nedavno govorila redovno ide na terapije i nada se boljem. Inače, Marina je imala jednu veliku tragediju u prošlosti o kojoj rijetko govori.

Marina je decembra 2008. godine izgubila je sina Miloša. U jednom intervjuu priznala je da je pomišljala da sebi prekrati život poslije gubitka, ali i da joj je najteže u ovim danima kada se godišnjica približava.

-Najgori su bili ti prvi dani. Nekako vrijeme napravi ravnotežu. Možda suorovo zvuči, ali okrenuta sam porodici, poslu, prijateljima… Nisam ni prva ni posljednja kojoj se to desilo, ali eto, kako svi, tako i ja – ispričala je Marina jednom.

-Presjekla sam. Kad je umro Miloš, postavila sam sebi pitanje: “Marina, da li ćeš da staviš metak na čelo ili ćeš da nastaviš da živiš?”. Izabrala sam da živim koliko-toliko. Guram, borim se sa tugom, ali ipak živim – kazala je Marina jednom prilikom.

 

-Miloš se jednostavno nije probudio. U podne je bio zdrav i prav, sve je bilo normalno. Ustao je da popije vode, i rekao mi da ga probudim poslije četiri kako bi stigao da ode kod frizera i spremi se uvečer za diskoteku. Međutim, kada sam ušla u sobu da ga probudim, zatekla sam ga nepomičnog. Prsti su mu već bili modri. Ne znam šta se dogodilo… Ne znam da li ima nešto gore nego kada zateknete svoje dijete kako nepomično leži u krevetu – ispričala je tekstopisac 2020. godine.

Pratite nas:
Nataša Bekvalac pok
Upecao ribu svog ži