PočetnaDijasporaMevludin Sejfić želi od Royce King napraviti internacionalnu zvijezdu: Nešto se „kuha“ sa Lepom Brenom

Mevludin Sejfić želi od Royce King napraviti internacionalnu zvijezdu: Nešto se „kuha“ sa Lepom Brenom

Bivši estradni menadžer Mevludin Sejfić sa suprugom Alemom u Monacu i Palma De Mallorci

Mevludin Sejfić, nekada estradni menadžer, a danas bizsnimen koji živi i radi u Švicarskoj, svake godine gotovo cijelo ljeto provodi putujući svijetom. Za svoj gušt i zadovoljstvo supruge, prijatelja… ljudi koji mu znače u životu, nikada nije štedio na novčaniku.

A, kada on ide na ljetovanje onda su u opticaju samo najluksuzniji hoteli. Za ljetni odnor odabrat će uvijek najatraktivnije egzotične destinacije kako bi se odmorio od svega. Za proteklih nekoliko godina sa svojom suprugom Alemom bio je na najskupljim ljetovalištima širom svijeta, a ove godine njihova adresa je bila Monaco, Palma De Mallorca…

 

Kako bi upoznali sve čari ljetovališta na tom kraju za tri sedmice koliko su tamo boravili, odsjedali su u najskupljim hotelima. Jedan od njih je i „Fairmont“ u Monte Carlu gdje se za jednu noć po osobi plaća 700 eura. Da su Mevludin i njegova ljepša polovina Alema istinski uživali govori i informacija da su u jednom hotelu na sedam dana uzeli luksuzni apartman sa velikom terasom od 100 kvadratnih metara, a na kojoj se uz bazen nalazi i džakuzi.

–Pošto tokom godine puno radim, onda obično cijelo ljeto posvetim supruzi i djeci, da što više budem s njima i pokušam nadoknaditi vrijeme kada sam odsutan. Sada smo samo nas dvoje išli na odmor, a krajem jula i sa djecom. Ne može se ni riječima ni fotografijama opisati čarobnost tih ljetovališta. Jednostavno to morate vidjeti. Tamo sam se baš odmorio od svega, posebno onih estradnih umjetnika kako se nazivaju i koji svako malo zovu i traže neku uslugu. Znao sam da tamo njih neću sresti jer oni ne mogu otići na takav odmor. Štekaju novac u jastuke, zaboravljajući kako život ide brzo i da trebamo svaki dan iskoristiti kao da je posljednji – priča nam Sejfić.

Sa većinom pjevača je i dalje u jako dobrim odnosima. Jedan od njegovih prijatelja je i internet zvijezda Royce King kojeg nazivaju balkanskim kraljem Roma. Bijele rukavice ne skida, ima svoju imperiju u Rimu, a njegov galantni život već godinama fascinira mnoge.

Njegovi snimci na društvenim mrežama imaju više miliona pregleda. Voli da putuje, dobro zarađuje, ali novac brzo i potroši. Kako kaže, novac troši isključivo na kvalitetan život i putovanja.

-King već širom svijeta ima majice sa svojim imenom, satove, parfeme… Poslije malog primirja ponovo će se aktivirati na estradi, a ne treba iznenaditi ako ga uskoro vidite u društvu Lepe Brene – pomalo tajanstven je Mevludin koji, kako smo čuli, će dati sve od sebe da poveže Kinga sa najvećom zvijezdom bivše Jugoslavije.

 

Podijeli

Pratite nas:
Pronašla dom iz sno
Balkanski kralj Roma
Ocjena Članka: