PočetnaAktuelnoMilan Stanković ima posebne uslove da uđe u rijaliti: Obožavateljka mi je poslala telefon samo da bih se njoj mogao javiti, ali sam poklon vratio

Milan Stanković ima posebne uslove da uđe u rijaliti: Obožavateljka mi je poslala telefon samo da bih se njoj mogao javiti, ali sam poklon vratio

U jeku priprema za nove rijaliti sezone oglasio se i popularni folk pjevač Milan Stanković i otkrio pod kojim uslovima bi ušao u takmičenje.

-Ne mogu ništa da odajem, ali bih prihvatio da uđem u rijaliti ako bi se ispunili određeni uslovi – rekao je Milan Stanković.

-Vremensko ograničenje je jedan od uslova, pošto ne bih mogao da budem u rijalitiju do kraja – kaže Stanković.

Milan je od onih pjevača koji dosta ulažu u svoje spotove u kojima često i glumi, a mnogi su očekivali da će krenuti tim putem, ali je on uplovio u pjevačke vode.

-Razmišljao sam o glumi, svi su očekivali to. Od osme godine pa do srednje škole sam se bavio glumom i recitovanjem. To mi je nekako dalo više na nekom šarmu. Ne znam kakav sam glumac, to ne mogu da procijenim, ali dalo mi je na toj nekoj slobodi na sceni i šarmu i znam da sam zbog toga dobijao dobre ocjene i izvlačio se u školi iz raznih situacija – priča Milan, a na pitanje da li bi glumio u nekoj domaćoj seriji kaže:

-Možda, ne znam koliko to traje i kako bi se uklopili i kad treba da se ustane, to mi je presudno.

Nije tajna da Milan često dobija plišane igračke od svojih obožavetljki, a šta radi s njima?

-Imam jedno desetak punih džakova u svom podrumu sa svim i svačim. Svaki put dođe djevojčica na kojoj piše “Trans” i mafinima na kojima piše tekst. Znaju da volim rafaelo pa mi naprave kuglice od rafaela, stalno izmisle neke dekoracije, ideje, igračke, pisma – kaže Milan i dodaje da ga je poklon koji je nedavno dobio veoma iznenadio.

-Dobio sam nedavno od obožavateljke mobilni telefon da bi se samo njoj javio, ali to nisam prihvatio i to ne mogu da radim – kaže Milan i dodaje:

-Mene ti pokloni ne usrećuju, koliko me usrećuje da su oni bili tu i onda kada nije bilo lako i lijepo i da me prate i podržavaju ono što ja radim i stvaram. Meni je to sasvim to dovoljno, ne trebaju mi nikakvi pokloni.

Pratite nas:
Ispovijest Velide Mi
Ekskluzivne fotograf