PočetnaAktuelno‘Mile voli disko’: Bandić odveo Lepu Brenu na ručak čim je došla u Zagreb

‘Mile voli disko’: Bandić odveo Lepu Brenu na ručak čim je došla u Zagreb

Lepa Brena stigla je u Zagreb povodom dva koncerta koja će danas i sutra održati u Areni. Pjevačica je razgledala Advent, ali i otišla na ručak s Milanom Bandićem.

-S gradonačelnikom Zagreba, šarmantnim Milanom Bandićem na ručku – napisala je Brena uz fotografiju na kojoj ona i Bandić nazdravljaju čašama.

Mile voli disko”, odmah su krenule šale u komentarima, a neki su joj i jasno dali do znanja da im se njeno društvo za ručak nimalo ne sviđa. “Lijepa si, lijepa, anđeli ti sliče. A njega neću komentirati”, “Breno, a Kolindica? Nije stigla na ručak?”, “Pa kud s tim kriminalcem?” pisali su joj neki pratitelji.

Inače, Brena se pred zagrebačku publiku vraća nakon deset godina. Nakon što je rasprodala prvi koncert u Areni Zagreb zakazan za 14. decembra, dodan je još jedan koncert, dan kasnije.

https://www.instagram.com/p/B6BE4U-lj_F/?utm_source=ig_embed

-Presretna sam što se nakon toliko godina vraćam u zagrebačku Arenu, kao i zbog velikog odaziva ljudi. Izgleda da imam najbolju publiku na svijetu. Veselim se ponovnom dolasku u Zagreb i vjerujem da će svi uživati u nastupu koji im pripremam”, rekla je ranije.

Pratite nas:
Ni u Švicarskoj ne
Severina Kojić podn