PočetnaAktuelnoMilić Vukašinović nakon što se ubila njegova kćerka: Oduzeli su joj djecu, to nije mogla podnijeti

Milić Vukašinović nakon što se ubila njegova kćerka: Oduzeli su joj djecu, to nije mogla podnijeti

Maja Avdibegović, kćerka muzičara Milića Vukašinovića, u utorak uveče je pronađena mrtva u stanu u Sarajevu, samo nekoliko sati nakon poslednjeg susreta sa svojim ocem i maćehom Suzanom.

Milić i njegova supruga koji su danima bili kod Maje su prije njene smrti stigli u Beograd i nisu ni slutili tragediju.

– Do jučer smo Suzana i ja sjedili sa Majom, pričali smo, sve je bilo u najboljem redu. Obećala mi je da će biti normalna i da se više neće drogirati. Mislio sam da će sve krenuti nabolje, planirala je sa dečkom da ide na more. Mi smo se u Beograd vratili u utorak uveče, a ona je u to vrijeme umirala u Sarajevu. Meni su tek ujutru javili da mi se kćerka predozirala. Kažu da je preminula oko ponoći – kaže Milić Vukašinović.

Roker je objasnio da se psihičko stanje njegove kćerke pogoršalo kada joj je Centar za socijlani rad u Sarajevu prošle godine oduzeo sinove.

– Ubijalo ju je što djecu viđa jednom nedjeljno i zbog toga je imala suicidne misli. Početkom juna je pokušala da se ubije. Djecu su joj oduzeli upravo zbog toga što je imala problem sa narkoticima. Ja sam joj govorio da se sve može riješiti i da joj djeca mogu biti vraćena samo ukoliko se okane te droge i bude čista. Čak su mi i ljudi iz tamošnjeg Centra za socijalni rad, u kojem je djecu viđala svakog petka, rekli da će joj biti vraćena, ali prvo njeno stanje mora da se stabilizuje. Očekivali smo da tokom septembra konačno to bude riješeno – ispričao je Milić Vukašinović.

 

Pratite nas:
Katarina Grujić zbo