PočetnaAktuelnoMilić Vukašinović smogao snage i otvorio dušu: Čekao sam 20 godina da mi jave da je Maja umrla

Milić Vukašinović smogao snage i otvorio dušu: Čekao sam 20 godina da mi jave da je Maja umrla

Milić Vukašinović je jedva preživio sahranu kćerke Maje Avdibegović, koja je preminula prošle nedelje u Sarajevu u 35. godini.

Iako je njena smrt bila iznenadna, roker priznaje da je vijest da je ostao bez svoje jedinice odavno očekivao i bio je spreman na tragediju.

Milić se 20 godina borio da spasi kćerku iz narkomanije, a trenutak kada je shvatio da maje više nema bio je strašan.

– Suzana je pozvala moju bivšu ženu Veru, a ona joj je rekla: “Šta ćemo sad, Maje nema”. Tada smo shvatili da nije laž, istina je! Otišli smo ponovo u Sarajevo, a prethodno smo tamo bili desetak dana. Maja je tada bila super raspoložena. Našla je i mlađeg dečka, rodila se ljubav. Nažalost, morala je s njim da raskine jer su njegovi roditelji bili protiv te veze. Ona je to razumno prihvatila – ispričao je Milić koji se 20 godina borio da kćerku izvuče iz pakla droge.

– Ona je poslije rata ušla u drogu. To traje već dvije decenije. Strašne stvari je preživljavala. Svaki put kad mi zazvoni telefon, ja pomislim da mi javljaju da nje više nema. Već 20 godina čekam da mi jave da je umrla. Ja sam bio spreman! Njoj je užasno smetalo što nije mogla da pobijedi zavisnost. A ja sam mojoj bivšoj ženi Veri rekao da ne pravimo djecu jer će biti na mene i imat će moju genetiku. Ja sam svašta radio u životu, ali sam izašao iz toga, a moje dijete nije – završava nesretni otac.

Pratite nas:
Nije htio s Gocom Tr
Arnold Švarceneger