PočetnaAktuelnoMilica Todorović se potpuno posvetila zdravlju, a evo kako se rješava stresa

Milica Todorović se potpuno posvetila zdravlju, a evo kako se rješava stresa

S obzirom da je pod velikim stresom zbog obima posla, Milica Todorović je odlučila da se posveti svom zdravlju, pa je počela da posjećuje nutricionistu.

Pjevačica je počela da ide na treninge, ali je naglasila da izgled u njenom slučaju nije presudan, već zdravstveno stanje.

-Počela sam da treniram kod profesora Duška Ilića, koji se bavi komplentim stanjem mog organizma. Odlučila sam da krenem na treninge, prvenstveno zbog zdravlja, jer se mnogo bolje osjećam kada istreniram sat i po do dva i potom nastavim sa svakodnevnim obavezama. Ugojila se jesam, to ne krijem i to se vidi, ali mi je žao što se toliko potencira na tome. Smršala sam, ostalo mi je još nekoliko kilograma kako bih u potpunosti bila zadovoljna svojim izgledom. Najbitnije mi je da se dobro osjećam u svojoj koži, a da li ću imati koji kilogram viška ili nije, i nije presudna – rekla je pjevačica za “Kurir”.

Milica je počela intenzivnije da trenira kako bi se bolje osjećala, jer mnogo vremena provodi na štiklama u toku svojih nastupa. U centru u kojem trenira, veliki broj ljudi je uključen od trenera, nutricionista, profesora.

 

Pratite nas:
Kemal Hasić žestok
Elma Hrustić otela