PočetnaAktuelnoMina Kostić se oglasila povodom tvrdnji da je prevarila saradnike

Mina Kostić se oglasila povodom tvrdnji da je prevarila saradnike

Pjevačica Mina Kostić nije mogla da vjeruje kad je saznala šta su zaposleni u jednom butiku javno napisali o njoj, pa je riješila da progovori o svemu.

– Ovo je “dama” koja je kupila dosta komada garderobe kod nas, islikala se, snimila spot ili šta već i onda htjela da vrati sve pod izgovorom kako nema pare jer je pozajmila i treba da vrati, pa joj tom prilikom i sama garderoba ne odgovara, ali naravno na to nismo pristali, pa nas je gospođa “tužila” za internet prevaru. Naravno sve je dokazano da je neistinito, ali eto to vam je “estrada” – stoji na stranici butika na Facebooku, a Mina Kostić je potvrdila da je nedavno započela saradnju sa njima, ali je već na početku bila nezadovoljna.

– To što su napisali je potpuna laž. Ja sam poručila preko njih određene stvari, ali su mi stigle bukvalno krpe. Nisam mogla takve stvari da nosim, pa sam riješila da vratim svaku, nijednu stvar njihovu nisam nosila nigdje. Rekli su mi da ne vraćaju novac, pa sam riješila da ih tužim, a naravno da sam ih dobila. Onda su morali da plate, to je bilo prije nekih mjesec dana sve – kazala je pjevačica za Blic.

– Potpuna glupost, čime se ljudi bave ne mogu da vjerujem – zaključila je Mina.

 

Pratite nas:
Klupko se odmotava:
Evo kako Jelena Karl