PočetnaAktuelnoMiroslav Ilić izašao iz suda poslije 6 sati: Zabranjeno mu da govori o bivšoj ljubavnici i dokazivanju očinstva, evo šta je uradio

Miroslav Ilić izašao iz suda poslije 6 sati: Zabranjeno mu da govori o bivšoj ljubavnici i dokazivanju očinstva, evo šta je uradio

Miroslav Ilić izašao je iz beogradske Palate pravde posle skoro šest sati koliko je proveo u zgradi suda zbog suđenja sa Mirjanom Antonović oko dokazivanja očinstva Devina Antonvića.

Advokat Vilijam B. Paspalovski nije dozvolio da pjevaču da daje izjave za medije. Na pitanje kako je prošlo suđenje, rekao je da je zdravstveno dobro i da je od pola 10 u sudu. Pjevač je bio raspoložen i podigao je palac gore u znak pozdrava.

Poslije skoro šest sati, napravljena je pauza, poslije će nastaviti suđenje iskazom Merse Miljković, pjevačice iz Zagreba. Svi učesnici su napustili zgradu Palate pravde i ne zna se kada će se nastaviti sa davaljem iskaza svjedoka.

Podsjetimo, Mirjana Antonović, bivša ljubavnica Miroslava Ilića s kojim je na sudu zbog dokazvanja očinstva sina Devina, stigla je danas u Palatu pravde zajedno sa Lepom Brenom, koja je navodno svjedočila u korist Mirjane.

Pratite nas:
Severina uputila ape
Ismijavala se koroni