PočetnaAktuelnoMiroslav Ilić priznao vanbračnog sina: Evo šta poslije dugogodišnje drame kaže bivša pjevačeva ljubavnica

Miroslav Ilić priznao vanbračnog sina: Evo šta poslije dugogodišnje drame kaže bivša pjevačeva ljubavnica

Nakon što je Viši sud u Beogradu folk pjevaču Miroslavu Iliću i Devinu Antonoviću naredio da odnesu bris u Institut za sudsku medicinu u Beogradu da bi se DNK analizom konačno razjasnilo da li je Ilić Devinov otac, ni nakon isteka posljednjeg roka popularni folker to nije učinio, trvdi Mirjana Antonović.

Nekadašnja, navodno, velika ljubav Miroslava Ilića, koja sada pokušava da dokaže da je on otac njenog djeteta, takav njegov čin tumači kao priznanje.

-Dragi moji prijatelji, Miroslav je odbio da priloži DNK. Miroslav je dobio sudski nalog da se izjasni u roku od 8 dana, da li ima namjeru da priloži DNK za analizu. Pošto se nije odazvao na nalog to sud tretira kao odbijanje. Znači, Miroslav je odbio da se privrgne DNK analizi. Sa tim potezom je faktički priznao da je Devin njegov sin – napisala je Mirjana uz nasmijani emotikon i dodala:

Dragi Moji Prijatelji❤️ POSMATRAJTE KAKO JEDAN SRBIN NIKAD NEBI SMEO DA SE PONASA!!!MIROSLAV JE ODBIO DA PRILOZI…

Gepostet von Mirjana Antonovic am Freitag, 20. Dezember 2019

-Ročište za suđenje je sljedeće. Uvijek vaša Mirjana.

Inače, po srbijanskom Zakonu o parničnom postupku, ne postoji mogućnost prinudnog uzimanja DNK uzorka, niti je propisana kazna za odbijanje.

Međutim, to je presudno prilikom odlučivanja suda. Pošto je folk pjevač odbio DNK analizu, onda se izvode drugi dokazi.

Pratite nas:
Dara Bubamara objavo
Smiruje li pjesmom s