PočetnaAktuelnoMiroslav Ilić stigao na suđenje za očinstvo: Jedna poznata pjevačica glavni je svjedok pjevačevoj bivšoj ljubavnici

Miroslav Ilić stigao na suđenje za očinstvo: Jedna poznata pjevačica glavni je svjedok pjevačevoj bivšoj ljubavnici

Mirjana Antonović, bivša ljubavnica Miroslava Ilića s kojim je na sudu zbog dokazvanja očinstva sina Devina, stigla je u Palatu pravde u Beogradu.

Podsjetimo, Antonovićeva, s kojom je Miroslav Ilić bio prije 30 godina u vezi dok je bio u braku, na sudu je sa pjevačem kako bi dokazala da je Miroslav njegov otac.

Mirjana je stigla u pratnji advokata nasmijana, raspoložena. U Palatu pravde je stigla i Lepa Brena, koja je velika podrška Mirjani. Pjevačica je inače predložena za svjedoka i danas daje izjavu.

Kako smo nezvanično saznali, pjevač Miroslav Ilić stigao na suđenje, ali je stigao ranije kako bi izbjegao novinare.

Inače, Mirjana je ranije govorila je o DNK testiranju.

-Devin i Miroslav su primili sudski nalog da prilože svoj DNK. Devin je to odmah priložio, a Miroslav je odbio i pravi se lud. Može mu se pošto ovde još uvijek vlada taj arhaički zakon iz mračnog doba koji podržava takve neodgovorne ličnosti. O izmjeni tog zakona uopšte ne bi trebalo da bude bilo kakve diskusije, već odmah treba i mora da se izmjeni. On udara direktno po ćeliji familije i uništava cjelokupnu naciju. Sad mora i sudstvo da se maltretira oko skupljanja raznih dokaza da bi došli do odluke. To košta sve nas, a i sve vas, vremenski i novčano. Ja do jučer nisam znala da taj ceh plaća narod, a ne krivac. Šokirala sam se, pošto u Americi taj koji izgubi slučaj plaća sve troškove.

Mirijana, koja živi sa sinom Devinom u Americi, odlučila je da ne dopusti da slavuj iz Mrčajevaca izbjegne DNK test i tako narodu pokaže da je Davin zaista njegov sin.

-To što Miroslav pokušava da pobjegne od DNK analize je suviše smiješno. Mi ne planiramo da dolazimo tokom ljeta u Srbiju jer smo taj put odložili do kraja godine. Gdje god da pobjegne ne može da se sakrije jer uvijek u Beogradu možemo negdje da se sakrije. Može da se krije gdje god želi, ali ne može da pobjegne od sebe. Do sada sam mislila da će Miroslav doći sebi. Svaki put sam pokušavala da nađem opravdanje za njegove postupke, međutim više neću jer me je povrijedio kada je rekao da ne želi da upozna svoga sina. Oni su se dogovorili telefonom da se nađu, ali je Gordana zaprijetila Miroslavu i on nije došao – rekla je ranije Mirijana.

Pratite nas:
Iznenada preminula p
Futa i Laća objavil