PočetnaAktuelnoMiroslav Ilić zbog bivše ljubavnice završio na saslušanju: Ima li vanbračnog sina ili ne?

Miroslav Ilić zbog bivše ljubavnice završio na saslušanju: Ima li vanbračnog sina ili ne?

Miroslav Ilić podnio je krivičnu prijavu protiv svoje bivše izabranice Mirjane Antonović za proganjanje i u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu tim povodom bio na saslušanju.

Pjevač je tokom davanja iskaza naveo da mu je Mirjana Antonović slala poruke koje je doživio kao proganjanje. Ovo je potvrdio Mirjanin advokat koji navodi da je pjevač na saslušanju izjavio da je bio jako uznemiren.

– Miroslav je rekao da je u kratkom vremenskom periodu primao veliki broj sms poruka od Mirjane Antonović. U tim porukama nije bilo nikakvih prijetnji, ali on tvrdi da je bio jako uznemiren. Treba da se sasluša i Mirjana, pošto tužilaštvo ne može da odluči dok se ona ne sasluša. Nakon toga će se utvrditi da li ima elemenata da se nastavi krivični postupak ili će tužilaštvo odbaciti krivičnu prijavu pa će on morati sam da nastavi gonjenje. Mirjana će biti saslušana 15. jula. U svakom slučaju ništa neće zaustaviti postupak utvrđivanja očinstva – rekao je advokat Mirjane Antonović za Blic po izlasku sa saslušanja.

Podsjetimo, već godinama unazad Mirjana Antonović svim snagama pokušava da dokaže da je Miroslav otac njenog sina Devina.

Podijeli

Pratite nas:
Šaulić sakrio dva
Rihanna je službeno