PočetnaAktuelnoMlada pjevačica iznenada završila u tuzlanskoj bolnici: Azru Husarkić očekuje teška operacija ruke

Mlada pjevačica iznenada završila u tuzlanskoj bolnici: Azru Husarkić očekuje teška operacija ruke

I dok mnogi tokom ramazana odmaraju, poste, odlaze na zajedničke iftare ili pozivaju na iste, mlada, lijepa, popularna i izuzetno muzički odnosno vokalno talentirana pjevačica iz Tuzle Azra Husarkić, mora da bude u bolnici. Pred njom je i jedna teška operacija ruke.

Ipak, Azra ne gubi nadu da će sve biti u redu mada, kako nam je rekla, ipak strah postoji.

-Nije lako otići nekome u posjetu u bolnicu, a posebno je teško kada moraš biti pacijent. Očekuje me operacija ruke, ali nalazim se u sigurnim rukama u bolnici u Tuzli. Moram da javno pohvalim osoblje. Svi su tako divni, ljubazni i, što je najvažnije profesionalci, u svom poslu. Tako da sa te strane nemam nikakvog straha i vjerujem u dobar ishod ovog operativnog zahvata – priča nam Azra.

Dodaje da sve svoje strahove i nedoumice otklanja pjesmom jer pjesma je, reći će, njen lijek za sve.

-Već od juna najvaljujem velika druženja sa publikom, a  posebno onom u dijaspori. Iskreno se radujem i učešću na jednom od najvećih muzičkih dešavanja u Njemačkoj, a to je tefrič u Dortmundu gdje ću nastupati zajedno sa mojim kolegama Zlatom Avdić, Nihadom Alibegovićem i Harisom Kulovićem. Ali, sada je najbitnije da izađem iz bolnice, a onda idemo dalje u nove radne pobjede – rekla nam je Azra Husarkić.

Bato Šišić

Podijeli

Pratite nas:
Mujo Isanović se iz
Evo zašto se Tanja