PočetnaDijasporaMnoge su ljubomorne na Elmu Hrustić: Bali-beg joj poklonio „plavo oko“, hamajliju protiv uroka

Mnoge su ljubomorne na Elmu Hrustić: Bali-beg joj poklonio „plavo oko“, hamajliju protiv uroka

Regionalna zvijezda Elma Hrustić snimila je nedavno svoj novi spot za pjesmu “Ne kupuj me suzama” u glavnom gradu Srbije, a dok njeni fanovi sa nestrpljenjem iščekuju premijeru novog singla, nezaobilazno je i pitanje od koga je dobila čarobnu zlatnu narukvicu protiv uroka.

S obzirom na to da pjevačica vodi porijeklo iz daleke Turske, zemlje gdje “plavo oko” simboliše hamajliju protiv uroka, a negdje sretnu potkovicu, ovim poklonom je, kada ga je dobila, bila dirnuta.

Naime, ona je kao poklon od glumca poznatog kao Bali-beg, dobila upravo ovu narukvicu za sreću, a to ju je veoma obaradovalo.

-Danima me pitaju ko je tajanstvena osoba koja mi je poklonila narukvicu, bila sam dirnuta kada mi je poklon stigao od moga dragog komšije Buraka Ozčivita, popularnog kao Bali-beg. Želio je da mi pokloni nešto za sreću na novom projektu i zaista sam mu zahvalna na tome – rekla je Elma.

Pjevačica priznaje da se na ovome neće zaustaviti njihovo poznanstvo i da će premijeru svoje nove pjesme i spota proslaviti upravo sa popularnim glumcem na divnom Bosforu.

Mnoge dame bi poželjele da se bar na nekoliko minuta nađu u ulozi ove zvijezde i provedu neko vrijeme sa jednim od najljepših glumaca, pa će joj siguno zavidjeti zbog ovoga.

Pratite nas:
Jelena Karleuša nov
Ovako se Milić Vuka