PočetnaAktuelnoMnoge uzdišu kada vide mišićavog pjevača, a “zanijemit” ćete kada vidite njegovu djevojku: Eka Duraković lumpuje, ona ga u svemu podržava

Mnoge uzdišu kada vide mišićavog pjevača, a “zanijemit” ćete kada vidite njegovu djevojku: Eka Duraković lumpuje, ona ga u svemu podržava

Poznati crnogorski pjevač sa adresom stanovanja u Luxemburgu, Eka Duraković je također, baš kao i njegove kolege “mirovao” tokom pandemije izazvane koronavirusom.

Odmah nakon popuštanja mjera, Eka se zaputio u rodnu Crnu  Goru, a otišao je malo i do Splita te tamo sa društvom uživao u splitskim plažama, zgodnim i  lijepim djevojkama. Sa svojim društvom lumpovao je skoro svaku noć.

Ipak, da njegovi fanovi ne pomisle da ne misli na njih, Eka Duraković paralelno priprema i snima nove pjesme, a mnogi koji su čuli jednu od njih, odmah su tipovali da će to biti još jedan hit ovog popularnog i zgodnog Crnogorca.

-Veliku podršku imam od moje djevojke. Ona i je dala zeleno svijetlo, kako za opuštanje sa mojim društvom, isto tako je zadovoljna i mojim novim pjesmama. Nas dvoje sve riješavamo zajedno, pa tako kada je nekad pomislim da neka pjesma nije za mene, ona me ubjedi da je još jednom preslušam jer ona (pjesma), kao ima ono nešto u sebi. Posebno mi je drago što sam se konačno skrasio pored djevojke koja nije ljubomorna prije svega na posao kojim se bavim, ali ni na lijepe djevojke koje su uvijek u mom društvu. Posao estradnog radnika je takav da je uvijek okružen lijepim i dragim  djevojkama – rekao nam je Eka Duraković.

Prije ulaska u studio Eka je uživao u suncu, moru, kupanju, konzumiranju šiše, ali s obzirom da je veliki gurman i u morskim specijalitetima.

Eka redovno boravi i u fitnes studiju gdje je svoju figuru doveo do savršenstva, baš onako kako to žene vole.

 

Bato Šišić

Podijeli

Pratite nas:
Laka opet u 'puberte
Htjela je upisati me