PočetnaAktuelnoMolitvom protiv korone: Ovako se Mina Kostić bori protiv pandemije

Molitvom protiv korone: Ovako se Mina Kostić bori protiv pandemije

Pjevačica Mina Kostić se, kada je počela epidemija koronavirusa u Srbiji, sa kćerkom Anastasijom preselila kod brata, gdje trenutno provode vrijeme.

Mina je u samoizolaciji sa porodicom, a kako kaže lakše joj je što je na okupu sa svojim najbližima.

-Čim je ovo počelo kćerka Anastasija i ja samo otišle kod mog brata. Ljepše je kada možemo da budemo sa porodicom i da budemo okružene ljubavlju. Djeca uče, igraju se u kući pošto njegov dom ima skoro 400 kvadrata, a ja čistim, čitam i gledam filmove o Bogu. Velika je kuća, a ja volim da perem i čistim pa taman imam i zanimaciju. Moj rođeni brat je u braku sa Ouishai Hu, ona je jedna predivna žena. Obožavam moju snajku. Volim da se našalim da je u našoj kući velika sloga, iako pod istim krovom žive ljudi koji poštuju različite religije. Ja sam hrišćanka, brat musliman, a snaja je budistkinja. Ona ustaje nekada u pet ujutru i po dva sata se moli Budi, meni je to prelijepo. Svaki dan se molimo svo troje – ispričala je Mina za “Alo”.

Ona je navela i da je okrenuta vjeri i crkvi, te da se prije nego što je počela epidemija pridružila crkvenom horu, ali zbog novonastale situacije još nije imala priliku da zapjeva sa njima.

-Mnogi će da kažu “Mina Kostić samo u teškim trenucima vjeruje u Boga”, ali moram da ih razočaram, jer to nije istina. Svako ko me malo bolje poznaje zna da sam veoma okrenuta crkvi i da mi je vjera u Boga pomogla u svim teškim situacijama, pa je tako i sada. Poštujem pravila, ne izlazim iz kuće i, naravno, svaki dan se molim za naš narod i za cijeli svijet da ova nesreća koja nas je zadesila što prije prođe. Istina je da ću da krenem da pjevam u crkvenom horu, ali sada nas je ova epidemija spriječila. Oduvijek mi se takva muzika dopadala, a ja sam čak kao dijete pjevala u horu. Jedva čekam da ovo prođe i da počnem da pjevam za crkvu, to me veoma ispunjava. Ja sam ubjeđena da bi, kada bi se cijeli svijet molio Bogu i imao vjeru u njega, sve ovo prošlo. Postoje različite vjere, ali Bog je jedan i on nas nikada neće napustiti, već će nas izvesti na pravi put – rekla je Mina, prenosi Blic.

 

Podijeli

Pratite nas:
Severina ostala kod
Milica Pavlović zap