PočetnaDijasporaMujo Isanović se iznenada “izgubi”, ali kada se vrati zadaje “udarac” mnogima: U Bihać dolazi mršaviji, sa Lejlom Mešić i sa duetom koji će “zakucati”

Mujo Isanović se iznenada “izgubi”, ali kada se vrati zadaje “udarac” mnogima: U Bihać dolazi mršaviji, sa Lejlom Mešić i sa duetom koji će “zakucati”

Mujo Isanović važi za jednog od najtraženijih pjevača posebno u Njemačkoj. Ne samo da će za njega menadžeri, organizatori nastupa i, što je najvažanije publika, reći da je istinski profesiornalac na sceni, već i odličan šoumen.

Isanović na njemu svojstven način, uvijek nađe način da, osim bogatim repertoarom, i zanimljivim koketiranjem s publikom, svaki nastup učini drugačijim u odnosu na one kakve naprave njegove kolege. Zato i ne iznenađuje što je Mujo godinama, i pored “najezde” na stotine novih-mladih pjevača, i dalje jedan od najradije viđenih na gostovanjima, privatnim feštama…

Vjeran je godinama i Bihaćkom festivalu. Tamo je svake godine, rame uz rame sa drugim kolegama, i uvijek uz Dadu, organizatora festivala, što često ponavlja i sam Dilvad Fetić.

Ove godine Isanović će se na ovom festival predstaviti sa jednom sevdalinkom, jednom samostalnom pjesmom, ali i vrlo zanimljivim duetom.

-Za Bihaćki festival sa kolegicom Lejlom Mešić, inače iz Zenice, pripremam jedan jako zanimljiv duet.

Lejlu očekuje duet sa popularnim Mujom

Siguran sam da će Lejla biti istinsko osvježenje kako na festivalu, tako i ubuduće pod bh. estradnim nebom. Ona je novo ime na estradi. Učestvovala je na takmičenju mladih zvijezda OTV Valentino. Našu duetsku pjesmu potpisuje, ko drugi nego Dilvad Dado Fetić – priča nam Mujo.

Smršavio uz dijetu Claudie Ademi

Isanović neće dozvoliti da ga savladaju godine. Rodni list mu, šaljivo kaže, ništa ne znači. Ne pripada grupi onih koji su skloni porocima. Živi koliko može s obzirom na posao koji radi, zdravim životom, posebno u posljednje vrijeme.

-Evo već drugo mjesec na novom sam meniju, da tako kažem. Promijenio sam način ishrane i već ima efekta jer sam smršavio za 13 kilograma – priča nam Mujo i raduje se skorijem dolasku i BiH, posebno u Sarajevo kod rodbine i dragih prijatelja.

Podijeli

Pratite nas:
Mostarac u reklami z
Mlada pjevačica izn