PočetnaAktuelnoMujo Isanović uz novu pjesmu „Ti si savršenstvo“: Znam da se distanciram od navalentnih žena

Mujo Isanović uz novu pjesmu „Ti si savršenstvo“: Znam da se distanciram od navalentnih žena

Mujo Isanović u Njemačkoj i u restoranu “Balcaniko“, čiji vlasnici su Zarfije i Munoba, imao je promociju njegove nove pjesme koja se zove „Ti si savršenstvo“.

Izdavčka kuća je „Avaz produkcija“ čiji vlasnik je Safet Halilović. Inače ova diskografska kuća je devedestih godina u Evropi bila broj jedan, a mnogi pjevači narodne muzike tada su za „Avaz“ izdavali njihove kasete i CD.

-Muziku, aranžman i tekst za ovu moju novu pjesmu pisao je Dilvad Felić Dado. Harmoniku je svirao Slavkoni Stefanović, gitare Dragan Todorović i Buca Sinty,a prateći vokali su bili Romana i Dado. Pjesma je snimana u studiju „Amadeus“, a mix pjesme radio je Nemđad Alić Nemđo. Promociju su oranizirali moji prijatelji i zbog toga sam im neizmjerno zahvalan,a kao podrška tu večer su bili i neki od mojih kolega poput Samira Burekovića, Esada Mujezinovića,zatim tu su bili Rada, Zarfija,Mido,Azur, Safet… i naravno moja draga publika, posjetioci. Pjesma je naišla na odličan prijem kod publike i to me posebno veseli, jer onda znam da rad u uložen novac nije bio uzaludan – ispričao nam je Mujo Isanović.

Na kraju smo Muju upitali da li do kraja života želi da ostane neoženjen ili jednostavno traži savršenstvo kod žena?

-Niko nije savršen, pa tako nisam ni ja. Jeste, zahtjevan sam po pitanju životne saputnice. Ako se odlučim na ženidbu to mora da bude osoba koja će biti moja potpora, snaga i u dobru i zlu,a i ja njoj naravno. Danas je teško naći nekoga ko je iskren, pošten i ko želi da brak kao institucija uspije. Ja sam pjevač, često putujem, mnogo žena je na nastupima, neke od njih mi slobodno prilaze, žele ovo ili ono,a koja bi to supruga trpjela. Dakle, ja znam da se distanciram od baš navalentnih žena ,ali isto tako ne mogu da odolim njihovoj ljepoti i šarmu. Moja nova pjesam je poklon svim ženama ovog svijeta.

Bato Šišić

 

 

Pratite nas:
Gordana Šaulić pod
Hanka Paldum u Tursk