PočetnaAktuelnoMustafa će poludjeti! Isplivala fotka novog dečka Emine Jahović?

Mustafa će poludjeti! Isplivala fotka novog dečka Emine Jahović?

Emina Jahović o svom privatnom i ljubavnom životu ne diskutuje javno, a isti nekako uvijek bude u epicentru pažnje medija i znatiželjnih fanova koji je prate u korak.

U jeku suđenja sa bivšim suprugom Mustafom Sandalom kojeg je tužila za neplaćanje alimentacije, Emina je objavila fotografiju muškarca kojem se obratila emotivnim riječima i zbunila čitavu javnost.

Iako je poslije razvoda ljubavni život Emine Jahović bio predmet nagađanja, poznato je da se pjevačica zabavljala sa turskim milijarderom Sadetinom Saranom, a po svemu sudeći izvjesno je da je bivša Mustafina supruga opet sretna pored novog muškarca.

Naime, ona je objavila na svom Instagramu fotografiju Rašita Bagzibalija, markantnog Turčina koji je trenutno veliko ime u svijetu mode i čestitala mu rođendan, nazvavši ga “dušo” . Iako je moguće da je u pitanju samo prijateljstvo, činjenica je da Emina nikada javno ne govori tako emotivno o nekom muškarcu, te je ovaj gest pokrenuo govorkanja da je možda baš Rašit njen novi dečko.

Ipak, vrlo je vjerovatno da su samo prijatelji ili da je neka poslovna saradnja na vidiku, sudeći po tome da je zgodni Turčin dizajner i ima svoju modnu liniju. Međutim postoji i onaj dio javnosti koji smatra da se tu možda nešto više dešava između njih, što će vrijeme i pokazati.

Pratite nas:
Toma i ovaj pjevač
Ništa nije imao od