PočetnaAktuelnoMuž ju je pretukao zbog koleginice: Pjevačica se odselila u Kanadu, godinama šutjela, pa priznala: ‘Bila sam maltretirana’

Muž ju je pretukao zbog koleginice: Pjevačica se odselila u Kanadu, godinama šutjela, pa priznala: ‘Bila sam maltretirana’

Pjevačica i nekadašnja voditeljka Vlatka Pokos posljednjih godina rijetko se pojavljuje u javnosti, a njena prošlost prepuna je turbulentnih dešavanja.

Vlatka Pokos već neko vrijeme živi u Kanadi, a ove godine napunila je 49 godina.

Posljednjih godina rijetko se oglašavala u medijima, ali je prošle godine u jednom intervjuu navela da se iz Hrvatske odselila iz egzistencijalnih razloga, ali i zbog zdravlja.

– Ja sam ovdije bila psihički maltretirana i s druge strane, nažalost, cijela moja privatna situacija i sve što se događalo posljednjih 11 godina, ja sam se razvela prije 11 godina, meni je jednostavno ta cijela situacija uništila ovdije život i egizstenciju, rekla je ona tada.

Vlatka je 2001. godine, kada je imala 31. godinu, započela vezu sa tada 58-godišnjim Josipom Radeljakom, vjenčali su se, a brak je bio vrlo buran. U svojoj knjizi “Život u raju”, koju je izdala 2010. godine, opisala je kroz kakve probleme su prolazili.

– Od obožavane žene koja je dobijala crvene ruže i poruke, postala sam dio posluge koja se sa mora vraćala u automobilu sa prtljagom, navela je Vlatka.

U knjizi je otkrila da se sa tadašnjim mužem prvi put vrlo burno posvađala i raskinula nakon večere kod Petra Graše, na kojoj su bili i Ivana Banfić i njen tadašnji suprug.

Vlatki je smetalo što je Ivana cijelo veče Josipu šaputala nešto na uho, zbog čega je narednog jutra napravila ljubomornu scenu. Na njen ispad, Josip je reagovao nasilno – nekoliko puta ju je udario. Nakon žestoke svađe, par je raskinuo, ali kasnije su se ipak pomirili. Godine 2007. su se definitivno razveli.

 

 

Podijeli

Pratite nas:
Tanji Savić u kafan
Bivši muž Emine Ja