PočetnaAktuelnoMuž Tanje Savić zavodio njenu kolegicu: Pjevačica otkrila detalje

Muž Tanje Savić zavodio njenu kolegicu: Pjevačica otkrila detalje

Marijana Simonović poznatija je javnosti pod imenom Mari Jana. Mnogi je znaju kao pjevačicu, a Marijana je nedavno postala vlasnica lanca kozmetičkih salona, ali to joj nije primarni posao, ono u čemu zaista uživa jeste pjevanje!

Ne krije da potiče iz imućne porodice, te da su roditelji ti koji joj ostvaruju sve snove i da je salon ljepote otvorila jer želi da ima sve na jednom mjestu, a ne da se šeta od lokala do lokala kada želi da se sredi.

-Dugo se bavim pjevanjem, volim svoj posao. Naravno, kao mlađa kolegica počela sam kao radna pjevačica i pjevala sam sa mnogim javnim ličnostima.

-Bilo je raznih nepristojnih ponuda na početku i od vlasnika klubova i od svih kolega. Nećete vjerovati samo me jedan nije muvao, a to je Mile Kitić, za njega kažu šmeker, švaler ali kao što rekoh, on jedini nije ništa pokušao – rekla je Marijana i otkrila sa kim je nedavno imala neprijatnu situaciju. Naime, njoj se udvarao muž Tanje Savić.

-Imala sam jednu neprijatnu situaciju sa mužem Tanje Savić. Radila sam neko slavlje gdje je bio on, i naravno malo više je popio i zanio se. Počeo je da me muva, unosio mi se u facu i bilo je jako neprijatno. Haos je ispao to veče, završilo se ne baš tako dobro, smatram da on nije dobar čovjek za nju.

-On ne zaslužuje da bude sa Tanjom, jer je ona jako dobro stvorenje za njega onakvog. Ja nisam prva koju je muvao i kojoj se nabacivao. Čula sam još dosta nekih priča i zato kažem da on nije za nju! Srela sam se Tanjom nakon toga, radile smo neku tezgu zajedno, naravno znala je za to i šta bi mi žena rekla. Slegnula je ramenima i rekla izvini za onu situaciju. Mi smo u okej odnosima, ali smatram da on nije za Tanju – rekla je Marijana.

 

Podijeli

Pratite nas:
Zašto je Maya Berov
Bio je omiljeni bh.