PočetnaAktuelnoMuzičar otkrio kako ga je prevarila Aleksandra Mladenović: Neću se smiriti dok joj ne zagorčam život

Muzičar otkrio kako ga je prevarila Aleksandra Mladenović: Neću se smiriti dok joj ne zagorčam život

Aleksandra Mladenović opasno je stala na žulj jednom poznatom harmonikašu.

On je poručio da s njim nikako nije smjela da se igra i da ga zavlači.

– Prije izvesnog vremena ponudio sam Aleksandri preko njenog druga da zajedno odradimo jednu svadbu, u opticaju je bio jako dobar honorar, međutim, njoj je i to bilo malo! Tražila je da joj obezbjedim 5.000 eura za veče, a onda 8.000 i to da pjeva samo par sati.

– Međutim, 15 dana prije svadbe javila je tom drugu da mora da otkaže, jer ima zakazanu tezgu, a i da nije mogla više mene da čeka, dok sve završim oko te svadbe.

– Možda je i taj drug sve slagao, ne znam. Moguće da djevojka pojma nema da sam joj uopšte nudio da radimo – priča harmonikaš i nastavlja.

– Ali baš sam poludio! To je bezobrazluk i nevaspitanje. Ostavila me je na cjedilu! Neću se smiriti dok joj ne zagorčam život! Šta ona misli, ko je ona da mene zavlači?! Zbog nje sam ispao magarac! Nije svjesna šta je uradila, uništit ću je.

– Bolje joj je da se sakrije u mišju rupu. Istražit ću sve njene mračne tajne, bolje joj je da ih nema, jer ako ih ima, sve ću ih dostaviti medijima.

– Nije smjela sa mnom da se kači, jer sam joj nabacio posao, a ona je ispala neprofesionalna i umišljena! Svaka joj čast ako nema putera na glavi, ali uvijek ja nešto iskopam, nije smjela da mi zamjeri – bijesan je harmonikaš.

Podijeli

Pratite nas:
Šokantna prepiska k
Lepa Brena vodila su