PočetnaAktuelnoMuzičko druženje u Berlinu: Rizo Hamidović šokiran jer je od obožavateljke dobio buket cvijeća, Sanja Maletić se molila za zdravlje Darka Lazića

Muzičko druženje u Berlinu: Rizo Hamidović šokiran jer je od obožavateljke dobio buket cvijeća, Sanja Maletić se molila za zdravlje Darka Lazića

U organizaciji „Balkan grill“ iz Berlina, u tom njemačkom gradu organizirano je muzičko druženje sa tri regionalne folk zvijezde: Sanjom Maletić, Draganom Kojićem Kebom i Rizom Hamidovićem.

KEBA, DELIJA I RIZO: VESELA DRUŽINA 

Više stotina posjetilaca došlo je da bude dio te nezaboravne večeri, a domaćin i organizator Delija Hadžić potrudio se da tu večer svi budu zadovoljni.

KEBINI FANOVI PREŠLI 200 KILOMETARA DA GA VIDE

Dobro raspoloženi Keba, Sanja i Rizo publici su priuštili nezaboravnu noć. Za njihovim stolom bilo je dosta šale, smijeha i zdravog humora.

MA KOJA ŽENA MENI DA POKLONI CVIJEĆE?

Njih troje su pokazali i dokazali kako treba da se kolege druže, bez zavisti i ljubomore. Svako od njih imao je svoju publiku, a dok su žene ludjele za Sanjom, Keba i Rizo su hitovima oduševili sve prisutne, a Sanja ne samo ljepotom i odličnim izgledom već i njenim pjesmama u kojoj se svaka žena pronašla.

RIZO I GITARISTA KEMAL: KOJE PIVO JE BOLJE?

U jednom momentu u Rizinim rukama se našao poveci buket ruža kojeg mu je poslala tajanstvena obožavateljka. Kasnije smo saznali da je tu večer bila u pratnji supruga. Da ne bi bili krivi za razdor nečijeg braka, sliku pomenute dame ne objavljujemo.

HAMIDOVIĆ SA SVOJIM SESTRIĆEM

-E, svašta sam doživio u karijeri, ali da mi žena pošalje buket ruža nisam još. Tako bi ih rado ponio u Sarajevo mojoj supruzi, ali do Sarajeva će uvenuti. Ali, neka stoje u mojoj hotelskoj sobi da mi mirišu – rekao je Rizo.

SANJA, RIZO I KEBA SA SVOJIM FANOVIMA

Kada nisu pjevali Keba i Sanja su stalno odgovarali na SMS poruke.

Sanja nam je rekla da joj kolege pišu i izvještavaju je o zdravstvenom stanju njoj, izuzetno dragog kolege Darka Lazića.

-Molim za njega i njegovu porodicu, da on što prije ozdravi, a oni da zajedno sa njim sve to izdrže – rekla nam je Maletić.

MALETIĆ: SLALA PORUKE I RASPITIVALA SE ZA ZDRAVLJE DARKA LAZIĆA

Rizo se u jednom momentu raspravljao sa gitaristom Kemom koja je piva bolja, pa su i jedan i drugi probali Berlinsku pivu i složili se da nije loša.

Rizu je tu večer posjetio i njegov sestrić čijoj posjeti se Hamidović jako obradovao.

TAMARA ODUŠEVLJENA RIZOM

Pjesma i dobro raspoloženje potrajalo je do ranih jutarnjih sati. Zadovoljna publika, domaćina Deliju je zamolila da opet uskoro ovako nešto organizuje, jer kako mnogi rekoše kod njega su uvijek dobre zabave i druženja.

Pratite nas:
„U tuđoj avliji s
Roditelji Darka Lazi