PočetnaAktuelnoNadležni u Crnoj Gori žele srušiti kuću Nade Topčagić, a ona je renovira: Mislim da oni imaju prečih problema sa nelegalnom gradnjom od moje kuće

Nadležni u Crnoj Gori žele srušiti kuću Nade Topčagić, a ona je renovira: Mislim da oni imaju prečih problema sa nelegalnom gradnjom od moje kuće

Nada Topčagić godinama ljetuje u svojoj kući u Kaluđerovini kod Krašića, a ove godine je renovira iako nadležni planiraju da je ruše.

Ona kaže da je to ne brine jer u Crnoj Gori većina kuća na takav način podignuta te da je pokrenula proces legalizacije.

-Ma nema ni riječi o rušenju kuće, mi smo u fazi renoviranja. Proces legalizacije je u toku. Mislim da Crna Gora ima prečih problema sa nelegalnom gradnjom od moje kuće. Gomila njih nije ni podnijela zahtjev za legalizaciju. Ma tamo je ludilo kada je bespravna gradnja u pitanju. Bila sam tamo mjesec dana, nagledala radove renoviranja, a sada je sin Mikica preuzeo brigu o tome – kaže Nada i dodaje:

-Dok su se drugi sa estrede razbacivali, trošili pare na krpice, Nada je slagala “paru na paru” i kupovala nekretnine. Sada ubiram plodove svog poštenog rada. Svako ko pjeva zna koliko je to težak dinar i da si cijeli život na točkovima i sa koferima. Koliko danas uzimaju para na tezgama ja bih imala pola Beograda. Nije normalno koliko se zarađuje danas kada je estrada u pitanju, evo sad imamo i te nazovi starlete. Pa to ima para ne zna šta će s njima. Došlo je neko zlo vrijeme, svi su poludjeli. U rijaliti ulaze da bi imali seks pred milionima, da bi zaradile neke pare. To sve gledaju njihove porodice i još navijaju za njih. Pare su ljude iskvarile načisto i bolje je nemati ništa”.

Pratite nas:
Šaku Polumentu pokr
Goci i Raši je ubij