PočetnaAktuelnoNagli preokret na suđenju: Bajrami sada ima drugu priču, nije bilo spolonog zlostavljanja ni kokaina?!

Nagli preokret na suđenju: Bajrami sada ima drugu priču, nije bilo spolonog zlostavljanja ni kokaina?!

Obrt na suđenju! Šefki Bajrami (22) juče je na suđenju protiv modnog kreatora Darka Kostića, koga je optužio da ga je spolno uznemiravao i davao mu kokain, promjenio iskaz, tvrdeći da je ranije sve lagao!

On je u policiji i tužilaštvu optužio Kostića da ga uhvatio za spolni organ, dok je juče rekao da to nije tačno i da je tako htio da se spase optužbe da je modnom kreatoru ukrao telefon.

– Slagao sam u policiji i tužilaštvu zato što sam mislio da ću tako sebi pribaviti alibi za krađu mobilnog. Mislio sam da meni sude za krađu mobilnog, pa sam zbog toga optužio Kostića za spolno uznemiravanje i davanje droge! Tek poslije mi je punomoćnik rekao da sam svjedok! – pravdao se Bajrami.

Bajrami je odustao od krivičnog gonjena Kostića za oba djela. Kad mu je sudija Tanja Trkulja Vasić rekla:

Vi bježite iz jednog krivičnog djela u drugo – odbio je da odgovara na dalja pitanja, pa ga je sudija Trkulja Vasić upozorila da može da ga kazni sa 300.000 dinara zbog nepoštovanja suda.

Modni kreator uhapšen je 22. juna 2018. po prijavi L. J. (16), učesnika muzičkog takmičenja „Neki novi klinci“, za spolno uznemiravanje. Tinejdžer je tvrdio da mu je dizajner podmetnuo preparat za potenciju „kamagra“ i da ga je napastvovao.

Kreator je optužbe dvojice mladića negirao. Suđenje se nastavlja 10. novembra.

Advokat Jovana Ralević, Kostićev branilac, kaže da se napokon dogodilo da neki svjedok iznese istinu na sudu.

– Bajrami je objasnio da je njegova izjava iz istrage u stvari njegova odbrana za krađu telefona. Paradoksalno je što je cijeli postupak i pokrenut kada je Kostić prijavio krađu svog telefona. Ostaje jedino žal što i drugi svjedoci, koji su toliko puta promjenili iskaz, nisu našli za shodno da kažu istinu – rekla je za „Alo!“ Jovana Ralević.

Podijeli

Pratite nas:
Novi skandal na pomo
Goca Tržan i Raša