PočetnaAktuelnoNajveći Džejov hit „Uspio sam u životu“ napisao je kriminalac: Arkanu je napravio ožiljak, a onda je nestao

Najveći Džejov hit „Uspio sam u životu“ napisao je kriminalac: Arkanu je napravio ožiljak, a onda je nestao

Džej Ramadanovski otpjevao je mnogo  pjesama, od kojih su većina hitovi koji nikada neće prestati da se pjevaju.

Jedna od čuvenih balada je i “Uspeo sam u životu”, koja iza sebe krije emotivnu i istinitu priču. Džej ju je otpjevao devedesetih godina, a napisao ju je Dorćolac Iso Lero Džamba.

Džamba je bio “žestoki momak” koga su 23. septembra 1992. godine u kockarnici na šestom spratu Beograđanke pretukli radnici obezbjeđenja, poslije čega ga niko nikada nije vidio. Kockarnicu je tada obezbjeđivala agencija Delije, čiji je vlasnik bio Arkan.

Historija sukoba između Džamba i Arkana potiče, kako su naveli oni upućeni u okršaje devedesetih, iz Kazneno-popravnog doma za maloljetnike u Valjevu. Jedina poznata tuča koju je Arkan imao u životu navodno je bila upravo sa Džambom koji je tada pobijedio u duelu, ostavivši Arkanu ožiljak na licu. Priča se da mu Arkan kasnije to nije zaboravio.

Inače, Džamba se družio sa Giškom, bio je i Kneletov prijatelj, bio je dobar sa pjevačima i glumcima, a Džej mu je bio brat od tetke. Kako se priča, Džamba je hit “Uspeo sam u životu” napisao dok je bio u zatvoru.

Pratite nas:
Bio je u centru skan
Srbijansku pjevačic